Glada miner?

Hej på er! Har typ nyss vaknat, fått i mig en kopp kaffe och känner mig lite halvt redo för dagen. Tog sömnmedicinen igårkväll för första gången på evigheter så sov så himla länge idag att jag vaknade med huvudvärk - är jag den ända som det händer åt? Att man sover för länge och kanske t.o.m så djupt, att när man väl vaknar har man huvudvärk? Huvudvärken gick bort efter ett litet tag. Men den här sömnmedicinen jag tar gör så att jag försover mig. Har inget extra på agenda idag men hade 3 alarm så jag skulle försöka vakna tidigare men har inte ens i misstag snoozat dem? Utan jag har ej bara vaknat? Haha konstigt?

Har varit tyst här på bloggen nu ett litet tag, men det kan jag säga att jag har bara inte haft något extra att säga er. Inte för att man alltid behöver ha det, men idag tänkte jag ändå kika in, hur har ni det?
För mig går livet lite framåt för att informera er, och lite nyheter om mig är att jag har hittat och faktiskt ska hyra en liten söt tvåa i Nyland. Jag kan inte förstå att jag har ”fått” den lägenheten, eller få hyra den kanske det heter! Det är liksom en dimma framför mig, det är så overkligt. Får börja flytta in 1. september, har dessvärre inga möbler ännu men det ska jag skaffa nu denna månad. Ni ska absolut få se bilder på lägenheten när den är möblerad.

Nog om det, ni får se & höra mer då det blir aktuellt.

Köpt bil har jag också gjort, men den är typ sönder, eller det krävs bromsarbete osv och nytt blinkersrelä, men annars bra bil. Lägger in en bild på den i något skede!

Vad mer?

Igår träffade jag bästis och hennes sambo. Det var det bästa på länge. Har saknat henne så, och älskar bara att vara i hennes umgänge. Och älskar henne, älskar hennes lugna sätt att bara vara, om du läser detta bestie, så kom ihåg att du är bäst! ( @thisismekatah )

Nu väntar andra koppen kaffe och jag har egentligen inget destomer att berätta för er, duschen om en stund och så! Fredag idag, vilket också är skönt?! Puss och kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer