Hej!

Jag har inte skrivit på en tag, det är för att dagarna har varit exakt likadana och det är onödigt att skriva. Så om jag inte skriver något så är det för att jag inte har något att skriva som jag inte redan har skrivit i andra inlägg.

Men idag har jag jobbat åhléns igen, juste varför jag inte ska glömma bort Iallafall då ska jag tipsa om en podcast som heter "A different world" och där berättas det om läs svårigheter eller hans berättelser om sin dyslexi, folk varit med om det och att hur de andra känner för dyslexi.
Jag tipsar verkligen att lyssna på den. Så har lyssnat lite på det idag och sen inte gjort mer idag.

Så nu ska jag lägga mig och tänkte att om jag gör exakt samma saker varje dag tänkte jag inte skriva något inlägg om det för det är inte så intressant, men istället så skriver jag kanske om annat eller inte skriver något.

Så Godnatt och sov gott!

Länk till podden och till Facebook: Podcast A Diffrent World

Glöm inte att gilla sidan på Facebook och lyssna på podden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu har jag kommit till kritan att starta upp min blogg igen, jag mår bättre när jag skriver av mig - och jag tycker så mycket om att skriva.

Ingenting mer än vanligt har hänt egentligen tror jag sedan jag sist skrev - mer än en stor sak faktiskt! Det har blivit en lång paus från bloggen nu, jag har helt enkelt bara inte orkat att fota och så under en lång period nu. Får se hur bra det hålls nu ...


Jag har även tagit mig i pluggandet!

Jag kommer skriva mer under dagen, är på jobb hela dagen varje dag.
Denna veckan är min "mördar vecka" med 3 dygn på en vecka. Så är helt slut av att bara sitta ner hela tiden, hur sjukt de än låter... sen återstår ett till dygn denna vecka sen har jag en hel vecka ledig att bara umgås med min älskade man och min syster.

Likes

Comments

Vi avslutade denna söndag med en tur till Bullandö och intog lunch på Bullandö krog, Otroligt underbart ställe med en fantastiska utsikt.

Efter lunchen gick vidare till vår båt för att kolla in den som vi sedan gick bryggan i eftermiddags solen och molniga himmel.
Väldigt mysigt.

Likes

Comments

Hejdå augusti och hej september! Då välkomnar vi september månad med lite regn och blåst (Höst) och säger Hej då till Augusti månad 🍁

Ja, nu har vi mycket som händer, hösten är påväg och jag jobbar mycket. Sjukt vad tiden springer iväg.

Likes

Comments

Jag fick för några dagar sedan hem min personliga almanacka som jag beställde för ca två veckor sen. Tycker att alla vanliga almanackor är så tråkiga och därför har det aldrig blivit att jag köpt någon, men när jag från flera håll fick reda på att man kunde göra sin egen, så blev jag genast intresserad.
Tycker den är super snygg och det är så mycket roligare att skriva i en almanacka som man själv designat.

Du får bestämma helt själv hur den ska se ut och vad du vill ha för innehåll, du kan tex välja mellan att ha dagens träning, dagens jobb, veckans idéer, & mål ​och mycket mer. Du får som sagt bestämma helt själv hur du vill att den ska se ut. Du kan beställa din personliga almanacka HÄR

​Såhär ser min almanacka ut!​

Likes

Comments

Jag ber verkligen om ursäkt för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera min blogg, det är mycket jag har att fixa och är väldigt upptagen och kommer snart komma igång med många inlägg och vara mer aktiv för har massa annat att göra och då har jag inte riktigt tid med att blogga så mycket då! Men några inlägg om dagen kommer det att komma upp.

Hoppas att alla får en fortsatt trevlig dag

Bästa ni <3

Likes

Comments

Idag blev det kräftskiva med en hel drös härliga människor! God mat, vi hade fixat mycket av mat som pajer, och det funkade lika bra det. Några ronder med snapsvisor, ett bra recept för en härlig kväll!
Lite bilder från gårdagens kräftskiva. Sååå gott med kräftor, äter det alldeles för sällan och så mysigt att ha lite kvalitétstid med familjevänner.

Idag är det att träffa våra familjevänner igen som står på schemat annars ingenting speciellt.

Hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments

// Kvällshäng med bästa pojkvännen // Bio-häng med pojkvännen men sent på kvällen, det var klockan 23 och filmen slutade då 01:30//

// Övningskört med pappa // Hjälpt pappa och mamma med båten + pappa fick hissat upp till masten // Njut av fina solen går ner//

// Njut av morgon promenad med tvillingsyrra // Efter mitt morgon pass så tog jag en NOCO med smak av päron mums // Resten av bilderna är tagna från idag som mitt morgonpass bestod av, men ser lite rädd ut för att jag ramlade efter det //

Likes

Comments

Har aldrig någonsin förut upplevt sådan stark kärlek från någon. Du är inte bara min partner - utan även min bästa vän. Vi har alltid så kul tillsammans, och jag kan berätta precis allt för dig. I över 1 och 4 månader års tid har jag lärt känna den absolut finaste människan som existerar, och jag hade den stora turen att bli just den som du ville spendera resten av ditt liv med. Jag längtar så oerhört mycket tills när jag kan äntligen får säga ja till dig, att få dela samma efternamn, att få höra för första gången som man & fru.

Jag trodde aldrig att man kunde hitta någon som dig, du har ständigt fått höra nu i 15 månaders tid att såna som du finns egentligen inte på riktigt utan bara på film och i böcker, och jag menar det varje gång. Du är helt enkelt bara för bra för att vara sann. Varje dag uppskattar du mig. Varje dag gör du allt för att göra mig lycklig. Varje dag ser du på mig med den där blicken du alltid haft från första början - blicken jag fullkomligt föll för, och jag blir lika generad varje gång.

VARJE dag blir jag mer och mer kär i dig. Det känns verkligen som om att vi är menade att vara tillsammans för evigt.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att vi kommer vara det bästa paret som alla vill ha och galenheter som vi alltid gör haha.
Varje dag med dig är som en dröm, och jag älskar dig över allt annat ♡

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till Rosersbergs slott och kommer gå en guidad visning, följt av afternoon tea i deras salonger. Så det blir guidade turer i slott är riktigt roligt! Speciellt när det är så här fin trädgård också.

Lite från slottet.. Tänk att ha ett eget kapell hemma i sitt hus, häftigt haha.

Likes

Comments