Vårt første lille drivhus!

Et sted må man begynne, og her begynner det for oss!

Jeg har alltid ønsket meg et drivhus, vel og merke et mye større et enn dette, men til det trenger man hage- noe vi for øyeblikket mangler. Vi bor i tomannsbolig, med liten hage, så det store drivhuset får vente litt til. I mellomtiden får verandaen være stedet der det skjer. Jeg fant drivhuset til salgs på en kjøpsgruppe på facebook. Helt nytt, kun montert og jeg fikk det til ca halv pris. Perfekt!

Den første planten, bortsett fra at jeg tok ut noen avleggere av diverse slag bare for å få tilbake litt av kjøkkenbenken, blei en agurkplante. Den også fant jeg til salgs på en facebookgruppe og jeg betalte 40 kr for den. Det skal sies at ingen av oss egentlig kan noe som helst om dette, så vi må lære på veien. Har du noen fantastiske råd til nybegynnere tar vi i mot alle råd med stort takk.

Nå gjenstår det bare å se om vi greier å holde liv i dette lille drivhuset. Jeg er usikker på hvem som er mest spent på akkurat det; vi, eller du?

Har du noen gode råd til førstegangseiere av et lite verandadrivhus?


Elin


#drivhus #hage #inspirasjon #agurkplante #grøntliv #liveterbestute

Elin & Kristoffer

Liker

Kommentarer

Toril,

Det var kjempekreativt av deg at du laget en blogg for det 😊 Der kan du virkelig inspirerer andre til å bli interessert i drivhus.

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊

Purr, pur, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
mittlilledrivhus
mittlilledrivhus,