Et blei til to.

Flaks vi har en relativt stor veranda.

Det gikk ikke mange dagene fra vi fikk vårt første lille drivhus til vi fant ut at det allerede egentlig var litt for lite. Ikke bare fordi agurkplanten vokser som ugress, men fordi vi har lyst på så mye. To uker etter at det første drivhuset kom på plass dro jeg derfor på Plantasjen og kjøpte et til. Det er jo ikke direkte stort det heller, men da har vi litt bedre plass. Agurkplanten fikk flytte inn i det mye drivhuset sammen med gresskarplanten.

Nå har vi nesten god plass i det første drivhuset. Der står det nå kun to tomatplanter og en chiliplante, og så har jeg bare kastet ut et par Aloe Vera-planter og en kaktus, kun fordi jeg har for mye planter inne og må få litt mer luft i vinduskarmene igjen. Det er vanskelig å vaske når karmene er overfylte av potter. De må flytte inn igjen snart da, for vi har begge lyst på et par planter til. Kristoffer vil ha mer chili og jeg vil ha gul paprika.

Vi har prøvd å google hvor store ulike planter blir, men det er ikke bare lett å finne riktig informasjon. Vi har skjønt for lengst at agurkplanten blir alt for stor for begge drivhus, derfor står den fremdeles i potte, vi må vel mest sannsynlig finnet et nytt hjem til den. Tomatene og chilien skal nok gå fint, de kan bo i krukker og blir nok derfor ikke så veldig mye større enn de er nå. Vi skjønner at vi har mye å lære på vå vei til et mye større drivhus.


Elin


#drivhus #minidrivhus #chili #agurk #gresskar #liveterbestute #plante

Elin & Kristoffer

Liker

Kommentarer