Det spirer og gror.

Vi greier å holde det i live!

Agurkplanten fortsetter å vokse i takt med ugress. Jeg leste et sted at de kan vokse noen cm hver dag og det er jaggu helt sant - det er nesten så vi ser at den vokser liksom. Den har også endelig fått blomster og jeg leste på samme sted at det tilslutt er blomstene som blir til agurker - krysser fingrene for at alle de fire blomstene jeg kan telle blir til agurk! Det hadde vært så sykt gøy.

Jeg fikk på plass et par snorer i toppen av drivhuset slik at agurkplanten kunne klatre - det leste jeg nemlig også at de trengte. Det beste hadde kanskje vært satt opp en slags rutevegg den kunne klatre i, men det hadde jeg ingen god løsning på så det fikk bli hyssing. Den har allerede tatt tak i tråden med et par av følehornene sine. Det heter sikkert ikke følehorn, men det var det jeg kom på.

Det spirer og gror ganske mye nå. Nesten alle tomater er røde og gresskar- og agurkplanten fyller straks hele det ene drivhuset aleine. Spesielt agurkplanten henger litt i dag, så i kveld må vi vanne skikkelig. Jeg prøver å oppbevare frø fra paprika som jeg skal plante neste år, og jeg prøver å tørke en chili for å kunne plante de frøene neste år også. Det gleder jeg meg til! Spennende.


Elin


#drivhus #minidrivhus #agurk #tomat #gresskar

Elin & Kristoffer

Liker

Kommentarer

Margrethe,

Dette ser jo skikkelig bra ut! Du er en virkelig gartner-spire, du! Klem <3

utifriluft.blogg.no
mittlilledrivhus
mittlilledrivhus,

Tusen takk 😃 Det er jo så gøy 😃

nouw.com/mittlilledrivhus
Jan,

Spennende. Det går (og lurt) å toppe agurkplanten etter hvert. Håper det ikke bare blir han blomster. Det ser fantastisk ut. Lykke til 🤗

dedicat.blogg.no
mittlilledrivhus
mittlilledrivhus,

Hva betyr å toppe agurkplanten? :O Jeg har såååå mye å lære 😃 Ja, det leste jeg noe om at det var hu-blomster og hanblomster og kun hu-blomsten som blei agurk, men at man kunne pirke i den ene og så den andre for å se om det blei noe - bla bla bla, skjønner ingenting 😋 ha ha

nouw.com/mittlilledrivhus
Toril,

Kjempespennende å se og følge vekstene i drivhuset ditt 😊 Ser jo kjempebra ut 😊

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
mittlilledrivhus
mittlilledrivhus,