Jeg blir så sinna!

I går kveld føre jeg skulle gå å legge meg så leste jeg en artikkel på tv 2 sine Facebook sider. Bare overskriften der begynte det å koke for meg. Siden alt dette som har skjedd med Ari Bhen så skal plutselig alt innen om psykisk syke bli så lettere å snakke om. Det søren meg ikke lett å snakke om når man sliter, det høres så utrolig lett ut. Men nei, det er det ikke.


Etter selv med sykdommen i tre år, så har det vært de tre år vanskelige for meg å godta at jeg syk, godta at jeg er deprimert godta at jeg har angst. Men det er ikke slik. Jeg har fløt meg til brydde helt siden jeg ble sjuk. Klarte ikke å åpne meg for familien å si: Jeg har det ikke bra, det jeg gjorde heller var å si, jeg har det veldig bra. Fordi jeg var redd for å snakke om det, jeg følte at jeg var svak å at jeg kan ikke føle det sånn. Det jeg heller gjorde var å skyvene det vekk ifra meg. Jeg ble så deprimert at jeg ønska å ta mitt eget liv, jeg ville ikke føle en slik byrde over familien eller Ole. Jeg ville bare dø, følte ikke lenger at ingen var glad i meg, at på jobben så gjorde jeg en dårlig jobb, at ingen likte meg lenger . Jeg gravde meg lengere og lengere ned i jorda. Føre mamma og Ole tok takt meg å så at jeg måtte få hjelp. Jeg er en av de heldige som har så fin støtte rundt meg, av lege og familie.

Da tenker jeg på de som styre Norge, hva gjør de nå. Jo, nå synes de at det er en god mulighet for å fortelle dette her. AT MAN SKAL SNAKKE OM DET, men igjen det høres jo lett ut, for dem som ikke sliter med det.

Jeg er veldig engasjert i fysisk helse, det var jeg også føre jeg selv ble dårlig.

Alt skal plutselig være så lett å snakke om, lett å få tak i hjelp. Men er det? NEI, det er ikke. Vi trenger mere ressuere, vi trenger flere folk og vi trenger mere penger innom Rus og psykisk men vi trenger og flere fagfolk som kan dette her og leger som klarer så se pasient sin sliter.


Jeg husker selv når jeg bytta lege til der jeg bor nå, jeg fortale at jeg trengte mere tabletter, nav trengte skriv på at jeg slet. Men det enste hun kunne si til meg uten å ha lest jonruahlen min var at jeg ikke så dårlig ut. Jeg ble så lei meg å sinna på at jeg ikke ble trodd på av den legen. Jeg så tilbake at jeg er syk. Jeg sliter med angst og depresjon. Det er ikke en sykdom som ikke finnes utenfor med innenfor hode. Det som skjedde da var at jeg ble kasta ut.

Så, ja vi trenger leger som kan dette her innom psykisk helse. Det er en dødelig sykdom som man ikke vil bli vikt på en dag.

PS. Dette her er skrevet i sinne, det derfor det litt skrivefeil.


Ragnhild Marie Aka MittLilleBilde!

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Bra skrevet 💕nouw.com/livetmitt93
mittlillebilde
mittlillebilde,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Nouw