Header

Klockan är halv tolv på natten. Jag borde egentligen krypa ner under täcket och läsa sista kapitlet av världens bästa bok. Men jag kan inte låta bli att logga in här! Skulle kännas taskigt att bara sluta uppdatera utan att säga något.

Att blogga är otroligt roligt. Skriva är verkligen min grej. MEN jag har valt att satsa helhjärtat på min Youtubekanal just nu istället! Alltid älskat film och redigering. Känner verkligen hur hela hjärtat skriker YT!

​Nya videos varje måndag & fredag. Uppdaterar er varje gång! <3 I Love U

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Onsdag idag. Jag gillar onsdagar! Halva veckan har snart gått. Jag går kortdag i skolan. Energin brukar vara positiv. Och för att inte tala om att imorgon går jag på lov... Ska bli så obeskrivligt härligt.

Bloggen blir dessutom en vecka idag. Jag har bloggat i en hel vecka! Lärt mig att det ligger extremt mycket jobb bakom en blogg. Men att det är så himla roligt, när man släpper spärrarna. 😉 Allt behöver inte vara prima perfa hela tiden. 

Ne hörni. Nu väntar frukosten på mig. Ska traggla igenom spanskaglosorna också. Vi har glostest idag... Wish me luck! 

Godmorgon!

Likes

Comments

Jag tror på att leva HÄR och NU. Andas in. Se dig omkring. Ta in allt du ser. Känn hjärtat slå. Ditt hjärta.. Lyssna till ditt hjärta - lyssna till din kropp. Känn ingen stress. Känn ingen press. Bli bästavän med dig själv. Hela den biten tror jag garanterat på till hundra procent. Men jag tror också på att för att komma dit behöver vi MÅL i livet. Vi behöver känna att "nu jäklar kör jag gärnet", vi behöver dipparna när det känns som att allt går emot dig, vi behöver känna att "SHIT JAG LYCKADES". Vi behöver målen. För att utvecklas, växa, komma vidare - framåt, behöver vi mål. Vi behöver tro att ingen dröm är för stor. Du KAN förverkliga dina drömmar. Det ÄR möjligt, om du själv väljer att tro på det. Det kan vara läskigt att drömma ibland - men våga... Våga! Viskar hjärtat.

Jag själv drömmer om att sitta på en paradisö. Känna sanden mellan tårna. Höra vågorna skvalpa in mot land. Höra fåglarna kvittra. Höra människor skratta. Känna en atmosfär av lycka, glädje och kärlek. Andas in den friska luften och känna BALANSEN i mitt liv. Det är min dröm. Att hinna den där balansen.. Men för att ta mig dit måste jag sätta upp ett mål och bryta ner det i delmål.

Jag yogar varje dag och det har jag gjort ett bra tag nu. Jag älskar det! Ibland längtar jag efter att sätta mig på mattan, ibland kan jag nästan göra allt för att undvika det... Alla dagar är olika. Men yoga är och kommer alltid att vara - den trygga stadiga handen för mig! Min bästavän.

Nu känner jag mig redo för att kombinera min yogaträning med lite annan träning. Allt detta är endast för att ta hand om min kropp! INGENTING handlar om att bygga muskler, nå alla sjuka orealistiska kroppsideal, sitta och pressa i maskiner på gymmet. No fucking way! SÅ inte min grej. Allt handlar om att jag vill ta hand om min kropp! Hitta en balans. Ge den det bästa jag kan göra utfrån vad jag har. Få den att älska mig lika mycket som jag en dag lär mig älska den.

Varje dag den här veckan kommer jag att gå en 30 minuters powerwalk. Jobba upp min kondition, rensa kroppen, låta blodet pumpa och hjärtat jobba sig starkare. Nästa vecka kommer jag att gå PW 20 minuter och springa sista 10. Veckan därpå kommer jag att gå tio minuter och springa 20. Och därefter springa hela vägen! Jag vill släppa in löpningen i mitt liv. Kombinera den ihop med min yogaträning och meditationen.

När jag har som mest balans i min yogaträning brukar det kännas helt naturligt att jag vill ta hand om min kropp. Välja nötskålen framför godisskålen i veckorna. För tro mig - jag har ett sånt stort sockerberoende... Men under den här månaden ska jag få ordning på det. Godiset får vänta till helgen.

Jag tror på mål. Ingen dröm är för stor. Du KAN. Du behöver inte drömma öppet. Du kan hålla det för dig själv om du vill! Men bara låt dig och ditt hjärta få drömma och känna lyckan av att nå mål.

Vi alla väljer olika vägar - så känn efter. Känns det rätt i kroppen? Känns det rätt i hjärtat? Om det gör det. Tro och lita på att den vägen du väljer är rätt för dig! Go with the flow. Jag tror på dig.

​Lets go out in this beautiful world. Spred some love and reach our dreams and goals. Just because we can. ❤

Likes

Comments

Då var det tisdag!

Kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse.... Har träningsvärk från topp till tå - bokstavligen. Vi körde boxningen igår på idrotten, på kvällen gick jag en PW och efter det yogade jag.... Alltså wow hahahaha! Förstår min kropp faktiskt.

Vädret idag är lite grått och trist. Det snöar igen. Tisdagar brukar vara lite sega i skolan. Det är nu jag längtar efter att bo i ett land med sol och värme.

Igår kollade jag och min familj på "När och fjärran". Ett program där olika kändisar besöker någon familj/släkting som bor i ett annat land. Det var LITE för mycket reportage aktigt för min del men jag kollade för att min förebild inom yogan var med. Malin Berghagen, hon bor på Mallorca. Hennes mamma är Lill Babs. Åh Mallorca, eller typ Aruba.... Fatta det 😍 PARADIS

MEN hörni! För varje dag som går kommer vi närmare lovet! Det är lite grått och trist där jag bor idag men man kan fortfarande lägga på ett leende på läpparna. Lets do iiiit!

Malin Berghagen

Kolla gärna in "När och fjärran" på TV4 play! Senaste avsnittet. (Bloggar från mobilen så kan inte länka) 😉

Ha en riktigt bra tisdag! 

Likes

Comments

Som rubriken lyder - Jag har blivit med Youtube!!!

Det har hela tiden funnits ett tanke bakom bloggen. En anledning till att jag startade den. En anledning till varför mitt bloggnamn är "Mitt Lilla Kök". Hela tiden har det funnits en baktanke. Min Youtubekanal!

Under flera veckor har jag jobbat med kanalen. Lagt ner timmar på filmning och helhjärtat på redigering. Och nu kan jag äntligen presentera den för er... Mitt Lilla Kök! 

Tanken med kanalen är att inspirera och motivera ER till att ta hand om era kroppar på ett enkelt, gott och nyttigt sätt. Men det blir också en resa för mig - då jag inte kan påstå att jag är den nyttigaste människan som existerar direkt... Men det är inte heller dit jag vill med komma med min kanal. Jag vill inspirera till att hitta en sorts balans. Inte att man ska känna ångest och skuld efter att man tuggat i sig en kexchocklad. För det är HELT OKEJ. Bara det inte blir en dålig vana. You get it? En balans.

Men det är också här bloggen kommer in. På min Youtubekanal kommer jag filma videos från mitt kök där jag tipsar om olika frukostar, mellanmål, kvällsmål etc. Jag tror att det skulle kännas lite opersonligt utan bloggen. Därför vill jag koppla ihop kanalen med bloggen. Så att man kan lära känna mig bakom kameran samtidigt som man tar del av mina tips på kanalen.

Från och med nu kommer jag att släppa en video i veckan på måndagar. Dels måste jag fokusera på skolan och plugget i veckorna och sen har jag också en väldigt väluppdaterad blogg att driva. Så på helgerna kan jag jobba med youtube. Lägga ner allt tid jag behöver så att videorna blir så bra som möjligt.

Precis som med bloggen känns det här otroligt roligt och spännande. Har ett litet extra öga för redigering och hoppas att det märks. Tycker det är väldigt kul!

Äntligen är kanalen i rullning!

​Min första video! Valde att dela med mig av ett av mina absolut bästa tips jag har. Varmt citronvatten. Så checka videon och testa den här veckan - en kopp citronvatten varje dag. Bara testa och se... It might change your life babyyy 😉

Likes

Comments

Godmorgon världens bästa läsare!

Då var det måndag och ny vecka! Jag vill börja den här veckan med ett innerligt tack till ER. Tack för att ni läser bloggen. Tack för att vissa av er tar er tid att kommentera. Det går rakt in i själen och värmer i hela hjärtat. TACK.

Nu är sista veckan innan Påsklovet äntligen här för min del! Därför kändes det inte speciellt jobbigt att ta mig upp ur sängen imorse. Så från och med torsdag efter skolan har jag lov. Behöver verkligen det. Mer än någonsin. När har ni lov? 

Senare idag släpps en suprise här på bloggen. Det är något jag jobbat med under flera veckor och det var även anledningen till att jag startade bloggen. Kolla in här senare!

🖕

Likes

Comments

​Idag blev det tråkigt nog ingen promenad... Har haft en lätt förkylning som inte riktigt vill ge sig. Den kommer och går från och till och idag känner jag mig lite småhängig. Känns synd eftersom att det är så fint väder ute. Men jag tycker verkligen inte om att missa skolan så måste ta den här dagen till att vila. 

Istället kan jag passa på att tipsa om ett JÄTTEBRA film som heter "Very Good Girls". 

​Det är en kärleksfilm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om kärleksfilmer. Vissa kan vara bra, andra inte. Den här filmen går iallafall under det förstnämnda. Riktigt bra!

Den handlar om två bästavänner som blir kära i samma kille och då sätts deras vänskap på prov. Ett måste att se!! Perfekt med lite filmtittande såhär på en söndag liksom. 

Likes

Comments

Min standard frukost

Godmorgon på er!

Idag är det söndag och klockan slog precis tio. Jag sov ut ordentligt idag och vaknade vid halv tio. Även om jag hellre vaknar tidigt och har en lång morgon framför mig är det skönt att sova ut ibland.

Har faktiskt inga speciella planer idag. Tittade just ut genom fönstret och solen skiner som bara den och himlen är helt klarblå, så en långpromenad med Boo är nästan ett måste idag. Tänker att jag kanske tar med mig kameran på promenaden så får ni en liten bildbomb här senare! 

Bosse fyller faktiskt fyra år idag också! Ska pussa och krama på honom lite extra, leka och ge honom gottis! 

​Vad ska ni göra idag? 

Likes

Comments

Beställt hem ett Paradisträd. Strosat runt på outlet. Firat lillebrors namnsdag. Good saturday!

Nu: film med la familia!

Likes

Comments