Så här ser tapeten ut idag i vårat sovrum.. inte så charmerande. Inte fräsch. Så inte vår stil!

Men som sagt till hösten är det sovrummet tur att få sig ett ansiktslyft! Så jag jagar å letar inspiration och alternativ. Provar olika idéer i huvudet. Mätet. Funderar.

Ska iaf ha gardiner i skena i tak. Från tak till golv! Älskar effekten det ger! Sen har jag inte bestämt mig om gardinen även ska ta hela vägen oxå. Har ca 2m vägg till vänster om fönstret. Idag står det en bokhylla där.. Jag funderar..

Tapeter är oxå kul att klura på. Om det ska vara enkelt beige med mönster eller kaxa till med en turkos ?? Dessa är några som jag gillar;


Sen funderingar på om man ska ha någon mindre byrå till sängbord eller nån väggfäst hylla?

Byrå vill jag helst ha 3 lådor men det kan bli för högt.. 2 lådor är oftast så smala.. Behöver ha förvaringsalternativ. Får fortsätta titta på alternativ av byråer.
De vägghängda tar inte så stor plats å det blir mer rymd.. sovrummet är inte allt för stort men tillräckligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att börja inreda i hemmet, var börjar man och vad vill man göra med det. Vi har haft våra samtal fram och tillbaka om hur vi vill ha det. Har varit idéer; allt från modiga tapeter, till bohemiskt/orientaliskt fram till vad vi nu äntligen verkar ha landat i.

Vi har fallit för färgpaletten Brun, Beige och Guld. Accentfärgen Turkos.

Så då börjar jakten på inspiration och fann dels denna länk, färgpalett till sovrummet.

De färgkombinationer jag fastnade var följande... (bilderna är lånade från tidigare angiven länk).


Nedan inspiration från Instagram. En del av mina "likes". På instagram hittar man mycket finns som man drömmer om. Känslan man kan få av det ljusa varma ombonade det är mitt mål.

Plus en massa familjekärlek <3Vi flyttade in sommaren 2015. Så en del har vi hunnit med, men mycket återstår.

Det vi gjort än så länge är tvättstugan. Gick ifrån trånga ytan, bajsbruna skåpluckor från -77 till nu vårat ljusa vita och känsla av rymlighet. Sen har vi gjort barnens sovrum. Vardagsrummet är färdigt tapetserat, nu kämpar jag med att få till det. Visar bilder nedan. Ska inhandla nya kuddar och pläd till soffa. Nytt bord. Önskan om fåtöljer framför soffan a.k.a. TV får flytta på sig.. Nya gardiner, vill ha några med kvadratiskt mönster tror jag.. letar men har inte funnit något än. Får se vad som blir.

Är så med hem, de måste få växa fram och mogna med tiden!

Sen drömmer och planerar vi för resterande. Vårat sovrum står på tur till hösten. Sen tittar vi drömmande på köket.. vi har en bild framför oss om ett öppet kök mot vardagsrum med kökshalvö. Öppna upp mer i hall för att skapa matplats/sal. Känns som att det kommer bli såå bra. Sen var i tiden det ligger det är en annan femma.

Badrum och dusch. en annan dag. Klädkammaren ska få ett snabbt ansiktslyft så vi får mer praktiskt utrymme för kläder. Sen har vi utomhus.. där har vi rivit och rivit och grävt upp rabatter, buskar och träd. Nu ska det upp nytt! Det kommer ske en del i sommar.

Älskar min hörnlampa

Likes

Comments

Jag heter Heidi. När jag inte arbetar... tycker jag det är roligt med inredning. Finns så mycket som är så fint så det är svårt att välja. Viss bakning sysslar jag också med till roliga dagar. En annan stor passion är hästar. Har också en önskan om att lära mig att jogga och att tycka det är kul ;)

Jag är gift sedan 2012 med en underbar och händig man. Tillsammans har vi två härliga söner, födda -11 och -13.

Denna blogg är tänkt som en samlingsplats för inspiration i vårat egna renovering/inredningsarbete. Bilder från vårat hem kommer att delas i blogg för att kunna se före och efter! Sånt är alltid kul. Kanske få några tips.

Vi flyttade in i vårat radhus 2015. inget är gjort sedan 80-tal. Funkar ~ gränsfall ~ att bo i men vi vill göra om allt!

Likes

Comments