Header

På tisdagar så går jag och Pysen en allmänlydnadskurs på Matfors Brukshundsklubb och han har gjort sånna fantastiska framsteg på bara fyra veckor. Är helt fantastiskt att få lite kvalitetstid bara jag och han och kunna fokusera på oss i två timmar. Idag körde vi spår och han var SÅ duktig och gick klockrent efter mitt spår. Så himla stolt över honom. Sedan vi tog över honom i augusti har en hel del hänt, han har blivit så duktig på inkallning och i helgen så kom han till mig även fast det gick en hund som han uppmärksammat ca 30 meter bort, det hade aldrig hänt första veckan. Träning träning träning är ordet!

Innan kursen så har jag jobbat hela dagen och nu kom vi hem för bara en liten stund sedan och ska slänga i oss lite middag. Tidig middag osv.. Men så är det ibland! Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Precis som jag trodde så lyckades jag bli klar med uppgiften idag vilket känns riktigt skönt med tanke på veckans jobb och även nästa veckas jobb. Det betyder att jag "bara" har saker att läsa inför 3 olika seminarium, vilket ändå känns möjligt på de dagar jag har på mig.

När jag var klar med pluggandet tog jag med hundarna ut på en promenad, idag blev det nästan 6km. För Pysen är det inga problem, men det är värre för Zeb, gammgubben. Stackarn är helt slut när vi kommer hem!

Såhär ser det ut framför huset, om det har varit ett äppel-år i år eller vad? Vi har dessutom inte mindre än FYRA äppelträd på framsidan. Döda mig vad äpplen vi kommer att få plocka från backen. Kanske ska ta tillfället i akt och göra mig en äppelpaj nån dag? Dom är riktigt goda äpplena! Lyxigt att ha supersmarriga äpplen alldeles utanför dörren som man kan plocka till mellanmål.

Just nu väntar jag på tacopajen som jag slängde in i ugnen för ett tag sen, mums!! Sen blir det mys framför tvn! På återseende.

Likes

Comments

Halloj!

Tänkte att jag skulle pröva på det här med blogg igen. Jag vet inte vilken i ordningen det är men det har ju blivit en del under årens lopp. Vi får se hur bra det går, jag startade denna bloggen innan jag åkte till Budapest som nu är tre veckor sedan och har inte hunnit skriva ett inlägg tills nu. Eller jo, egentligen har jag kunnat skriva men jag har inte haft tid att fixa med designen och ville ha det klart först av allt.

Hur som så är det nu tillbaka till vardagen efter mitt allt för långa sommarlov. Plugget har börjat igen och jag sitter just nu med en skrivuppgift på 4-5 sidor. Har hittills idag skrivit 2 sidor och det är en riktigt rolig uppgift så jag blir nog klar redan idag. Hade innevecka v 36 och förra veckan jobbade jag alla dagar utom onsdag då vi gjorde en gruppuppgift så jag har alltså inte hunnit pluggat något alls själv tills idag. Så då är det skönt när man har ett flow och kan få saker undanstökade snabbt, som med denna uppgiften. Jobbar dessutom tis-tors denna veckan så har bara idag och fredag på mig att plugga så det gäller att ligga i när jag har chansen.

Jag skulle ju egentligen inte jobba såhär mycket, men jag har SÅ svårt att säga nej plus att jag älskar att jobba och det skadar aldrig med lite extra pengar. Men idag när dom ringde så sa jag faktiskt nej! Det är ju superviktigt att jag kan göra det så kände mig faktiskt rätt nöjd.

Jaja, jag kan babbla på hur mycket som helst här, men det ska jag inte göra. Jag hoppas ni ska trivas att följa mig! Jag ska nu återgå till plugget.

(Som inspiration när det blir för mycket vardag så gillar jag att kolla på gamla bilder och minnas tillbaka på allt fantastiskt jag har varit med om och vara så tacksam över att jag har fått uppleva det. Då går vardagen så mycket enklare! )

Likes

Comments