Migrän men tacksam

Planen för idag var att ta en promenad med nyfunna vänner. Men migränen ställer till det, igår var det så illa att jag fick ta zomig nasal. Inatt vaknade jag och försökte stå emot att ta spray. Nu på morgonen är det lite bättre, men inte så pass bra att jag vågar utmana ödet och ta en promenad.


Jag är orolig för att min migrän börjar bli kronisk då jag haft det var och varannan dag sen oktober. Nästan varje dag faktiskt. Jag funderar på om det är dags att koppla in migränhjälpen igen. Men det tar emot då jag misstänker att de kommer att ge mig förebyggande medicin som troligen ger en hög med otäcka biverkningar.... Men men, jag måste kanske ge det en chans.

Gurmen är sitt vanliga galna jag! Han försökte bita mig i handen (bus), nafs mig i näsan när jag ville ha en puss (bus) och har härjat runt på vanligt Gurmen-vis. Alltså ni kan inte förstår hur skönt det är att han mår bättre.

Migränen gör att jag har svårt att se på min mobilskärm så hoppas jag inte har fler fel än vanligt. Jag avskyr den här autokorrekten, allt blir bara mer fel med den ju!

Gillar

Kommentarer