17 dagar kvar

Om 17 dagar är det beräknad nedkomst för vår lille plutt. Det är ju inte alla gånger det blir just rätt datum. Hoppas så innerligt att allt är bra med vårt lilla monster. Börjar känna oron. Vet att den har rätt antal fingrar, tår och lemmar. Alla organ är rätt storlek med mera. Men sen kan ju annat gå fel. Autism, andra utvecklingsstörningar. Handikapp av olika slag. Sjukdomar. Kommer inte älska det lilla livet mindre men det kommer göra det svårare för barnet och oss såklart. Det finns massa hjälp att få idag. Men man får fortfarande slita som ett djur för rätt hjälp från kommun och landsting. Mobbning, att inte passa in. Tänk att jag alltid ska oroa mig 🤔.


På tisdag ska vi åka till specialistmödravården för nästa vändningsförsök...är lite nervös. Så håll tummarna för oss. Tisdag 11/7 9.30 ...skänk oss en tanke. Ärtan bör få göra en kullerbytta och vi hoppas den stannar så.

Igår var det kalas för många nära och köra som fyller år under Juli månad. Lite mat, lekar och alkohol för de som fick och ville dricka sånt.

Idag var vi för övrigt på lite shoppingrunda, hämtade ut en gratis startbox från liberoklubben, den får man om man blir medlem i liberoklubben. Erbjudandet fanns i en app som heter preglife. Den innehöll lite småprover och en leksak. Väldigt gulligt och fint av libero må jag säga. Då får man ju en chans att testa lite produkter så vi vet vad vi gillar. Plus lite rabattkuponger. Visar en bild nedan vad som ingick i boxen.

När man är överviktig som jag. Så måste man ha koll på blodtryck och blodsocker. Så det kollar jag regelbundet hemma. Båda mina föräldrar har haft infarkt och båda har typ 2 diabetes. Dock är inte båda överviktiga. Det ligger ju i tiden att ha hjärtkärlsjukdomar tyvärr. Kost/motion och antistress är superviktigt. Det vet ni som läst om mig tidigare att jag är medveten om. Jag försöker lära mig att inte skämmas.#barn #libero #liberoklubben #sommarbebis #noshame #preglife


Ovan ser ni innehållet i min startbox.

Gillar

Kommentarer