Alternativa Modetips

Modell-Moa fortsätter leverera snygga och trendsättande modetips. Idag är hon tillbaka med en stilren håruppsättning!

Snabb tutorial:
1. Snagga håret
2. Låt det växa 5 månader
3. Punga i lite tofsar till höger och vänster

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TT med Malle och Moa

Eftersom Moa och Malle inte bara är två tänkande människor, utan också två tänkande bloggerskor har vi nu en strålande nyhet till bloggen. Vi presenterar "tisdagstankar med Malle och Moa". Här kommer ni få ta del av tankar och funderingar som existerar i våra hjärnor. Stort och litet. Håll utkik varje tisdag!

Första veckans ämne är tandborstning och terapi. Nedan följer ett utdrag från en vanlig konversation mellan Moa och Malle, helt tagen ur sin kontext: "Ok för jag är en sån tjej som typ kan fastna med tandborsten i munnen. Det är liksom lite kvällsterapi att traska runt i huset med en tandborste".

Hur många relaterar? Den enda gången jag frivilligt motionerar är när jag kan strosa runt i mitt eget hem och samtidigt borsta tänderna. Skulle man lägga ihop alla sammanlagda sträckor jag vandrat under pågående tandborstning skulle jag med största sannolikhet gjort ett maraton, flera gånger om. Här kommer sedan terapidelen in i bilden. För det finns få tillfällen då jag har så mycket gottsnack med mig själv som när jag kan lunka runt i min ensamhet, helt i mitt eget tempo. Enda stället som hade kunnat konkurrera med det är möjligtvis den dagliga bussresan (mvh busstjej). Bussresor är ju för övrigt det härligaste som finns, men mer om det en annan tisdag.

Likes

Comments

Nu är det lov och jag antog att det skulle vara sittandes ensam i min säng MEN nej. Lagerjobb för lite extra deg både idag och imorgon, vad mer kan man önska?? Nu, efter en timme i köket, avnjuter jag lite tacos med lite serier i bakgrunden. Livet skulle jag säga. Antar jag måste sova snart eftersom jag ska cykla till jobbet imorgon. Det är beräknat 30 min med bike men med min tar väl det dubbla om jag måste hoppa av och fixa kedjan varannan minut. Ha en trevlig fortsatt dag önskar er favorit Moa

  • 116 Readers

Likes

Comments

Alternativa Modetips

Vi på bloggen kommer under veckan att dela med oss av våra bästa modetips. Vi kickstartar måndagen med en supersnygg och enkel outfit kombinerad av Moa ed aka modell-Moa.

Likes

Comments

Hög tid att dra igång med de individuella presentationerna! Först ut är Elin Nilsson.

Ålder: 17, snart 18
Roll inom bloggen: admin
Transportstatus: äger en fungerande cykel (används dock inte allt för ofta)
Spetsegenskap: en höjdare på att fixa och dona med bloggen
Bristande egenskap: särskriver
Bästa fikatips innan träning: salamimacka med ett glas oboy
Erfarenhet inom bloggvärlden: 2 år (2010-2012)
Personlighetstyp: sitter längst bak i bussen
Kattjej: nej

  • 140 Readers

Likes

Comments

Vi kan stolt meddela att vi redan klarat ett av våra delmål som inspo-bloggare. Att komma in på blogg-topplistan i Kronobergs län (197 040 invånare). Och hörni, vi ni gjorde det med bravur. Efter endast fyra dagar som bloggare aka influencers ligger vi nu på plats 66 med helt otroliga +1439 unika besökare.

Detta hade inte varit möjligt utan er!
Stort tack för ni följer oss, vi älskar er!

  • 180 Readers

Likes

Comments

Malle myntar

Helt otroligt att det hunnit bli 2018 och det fortfarande finns folk som tycker träning en söndag är lämpligt. Dagens människor slutar verkligen aldrig att förvåna. Söndag är vilans dag och som inaktiv medlem i Svenska kyrkan kräver jag en söndag fri från börda! När ska dagens ungdomar få pusta ut om veckans sista dag blir tyngd av något så mödosamt som träning? Aldrig, verkar det som.

PS. Tack till Stina Holm som gång på gång assisterar oss med bildmaterial.

Likes

Comments

Idag var det GYM på schemat!! Eftersom Elin och Alex spelade väldigt länge båda två igår så såg deras schema rätt lugnt ut. Jag och malle hade lite löp plus en del styrka istället och det slutade ju självklart i den ena svettpölen efter den andra. Om ni inte sett Malle svettas skulle den enda förklaringen vara som en blöt kattunge. Mycket trevligt start på söndagen skulle jag säga.

Speciellt tack till alls våra lagkamrater, anvegård i detta fall, som alltid utan att vi tvingar dom tar bild på oss. Allt för bloggens bästa<3

  • 185 Readers

Likes

Comments

Vår kära vän och bloggkollega Alex Saxen Jonasson fyller 19 år idag!! Vi på bloggen vill punga ut en stor grattishälsning till DIG<3 Hoppas att din dag varit bra och att alla dina framtida dagar blir ännu bättre. Kram

  • 205 Readers

Likes

Comments

Alternativa Mattips

Efter dagens F19-match, där 50% av bloggmedlemmarna medverkade, var det dags för A-laget och resterande 50% att spela sin match. Som ni såg i förra inlägget debuterade Moa på bänken, medan Alex lands spelade från start. Stabil match från båda två!

Vi var såklart på plats för att stötta våra bloggkollegor, men eftersom det var tajt med tid mellan matcherna fick vi slå två flugor i en smäll och äta uppe på läktaren. Maten var en klockren tiopoängare från Max, cheeseburgare och varma pommes direkt från fritösen. Helt underbart att trycka i sig efter 90 minuters match. Hett tips!

Likes

Comments