I dag fyller jag 38år och för första gången någonsin så känner jag mig nöjd och färdig med att vara vuxen och skulle tacksamt återgå till att vara barn igen. Flyttade hemifrån som 16-åring och har alltså gjort 22år i något som kan liknas vid att vara vuxen. Det räcker för mig...

Men vilken födelsedag det blev!!! Startade med att få sova i vårt nya rum för första gången. Sen överraskade sambon med en pulsklocka i present. Efter det rullade det på i fullfart och mitt i allt detta stod tillslut vårt nya attefallshus på plats. Spännande dag helt enkelt! Nu hoppas jag sova gott och vakna upp till en mer vanlig dag i morgon.

#nouw30daychallenege #byggahusärintemingrej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I bland infinner den sig som en liten och väldigt härlig del av vardagen. Sådär lite subtilt så att man bara anar att den är där. Det gillar jag!

Äntligen kändes det som om många saker föll på plats och en möjlighet för lite andrum infann sig. Så otroligt skönt. Nu tänker jag boosta det hela med skön sömn.

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Fullt upp. I morgon är det dags för Bröllopsfeber-mässan. Länge sedan jag stod på mässa nu. Det kommer bli bra när mässan kör i gång och jag hunnit piffa och fixa det som är kvar i montern.

#nouw30daychallenege #bröllopsfeber #sljmodist

Likes

Comments

Kommer ni i hå målen jag satte upp för februari? Här kommer de igen:

Övervåningen helt klar.

Haft en toppen mässa som slår alla mina rekord.

Fortsatt äta riktigt bra och utökat reportoaren med fler recept.

Håller igång min runstreak.

Äldsta sonen mår bättre.

Yngsta sonen utvecklat sitt tal ytterligare.


Nu har lite mer än halva februari har gått och det är dags att stämma av framstegen.

Till helgen är faktiskt övervåningen klar!!! Helt magiskt. Stor städning och möblering, sen kan vi börja leva där. Känns underbart.

Mässan startar på lördag. I huvudet har jag en riktigt bra plan för montern. Får se hur mycket jag hinner fixa. Skall bli spännande!

Maten går ganska bra och jag letar nya recept och återanvänder nya favoriter.

Jag håller igång min runstreak nu dag 126.

De två sista punkterna jobbar vi vidare på.

Likes

Comments

..så många händelser. Så tacksam över att det snart finns en möjlighet att andas ut och ta det lite lugnt. Vår övervåning blir klar i morgon! Helt ofattbart underbart!! Känner stor stor tacksamhet över det och de fantastiska hantverkarna som har gjort den. Sen är jag så tacksam över att kroppen, trots ett fall på joggingrundan på morgonen, klarade av att leverera 3 hårda pass som instruktör.

Nu tänker jag sova riktigt gott och ta ut lite i förtid och njuta av den kommande tiden. Om några veckor och månader när ljuset är här, värmen börjar komma, spenaten gror och vi njuter av livet i fulla drag.

#nouw30daychallenege #mittfantastiska2018

Likes

Comments

...bara man kommer ihåg att titta efter...

Så här vackert var havet nu. Små isblock som guppade in mot stranden och sen staplade sig på varandra som ett rasat korthus. Det finns verkligen så mycket skönhet och så mycket att vara tacksam över. Det gäller bara att ta sig tid att lyfta blicken och leta.

Morten Nyhlén, för några av er kanske känd som den leende ninjan eller coach i biggest looser, säger att man skall samla på leenden. Mia Törnblom säger något liknande. Livet är brutalt. Det är många gånger fantastiskt, men också skoningslöst jobbigt. Då gäller det att ha rustat sig, samlat många leenden, dvs saker man uppskattat, känner tacksamhet över och som det känns bra att tänka på. Då står man stadigare för att ta sig igenom motgångar.

I dag njuter jag och boostar mig med vackra och smått magiska saker i naturen.

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Tänk att mitt liv var här för 30 årsedan. Snabbt kommer minnena tillbaka när man kommer till platsen. Fast jag minns det som vackert, magiskt och alldeles speciellt... Här växte de största krusbär jag någonsin sätt, det blommade underbart vackert och precis bredvid byggdes segelbåt för världsomsegling.

Har tiden gjort sitt åt platsen, är årstiden helt enkelt inte så smickrande eller har jag gett lite extra guldkant åt minnet under de tretti år som passerat...?

Jag tror det är en kombination av alla tre. Det där med att sätta guldkant på våra minnen tror jag vi är extra bra på (eller i allafall jag). Med tiden blir minnena lite vackrare och lägger sig som skön värme i kroppen. Det är ju det hela denna bloggens existens bygger på; att sätta extra guldkant på mina minen av 2018. Hur det än blir i verkligheten så skall jag minnas det som ett helt fantastiskt år!!!

I dag har jag och två av barnen njutit i bubbelbad, massagestol och musiksäng och livet kryddade liksom sig självt. Alla skönt nöjda med dagen. Jag har dessutom tagit ett steg framåt i mitt företag och kul planer har smidits... Underbart!

#nouw30daychallenege #guldkant #sljmodist #mittfantastiska2018

Likes

Comments

Att balansera känslorna och allt som händer. I dag vägde balansgången över på den ”braiga” sidan. Helt plötsligt fick jag och yngsta sonen lite egentid på tumanhand. Vi tog en hundpromenad, kollade isen i hamnen. Bäst att kolla hur tjock isen är och kasta lite sten. Liten sten hittad, kastad och isen höll.
Sen gick vi på restaurang och åt mat. Riktigt härligt! En helt klart minnesvärd dag och balansgången fortsätter i morgon.

#balanseralivet #now30daychallange

Likes

Comments