Såå kunde inte sova igår. Tänkte fara till skolan och vara med på den enda lektionen vi hade, vilket var en lektion.. men jag bestämde mig för att stanna hemma. Vilket visade sig vara ett bra val! Käkade frulle, kokade kaffe, tog med mig ipaden och cyklade iväg till ett berg. Gick sedan uppåt och uppåt till jag kom fram vid ett vindskydd. Jag skrev lite på en uppgift, drack kaffe och lyssnade på musik. Sedan när solen kom la ja mig och solade och vara var. Så himla härligt. Kände verkligen hur lugnt och skönt allting var och jag kunde verkligen slappna av. Ingen tanke på att det var en dag utan träning. Var där i ca 2h innan jag for hem. Hemma fikade jag, pluggade lite mer och åkte till mamma för att byta miljö och få någon middag.

Dagens middag blir en utmaning. De skulle köpa hem max mat, och jag ska även äta det. Kände att det tog emot lite när jag sa att jag ville ha strips istället för morötter, och även nu är jag nervös innan jag ska käka. Har aldrig ätit på Max nykter på hur länge som helst haha! Men, jag ska klara det! Ska äta, njuta och inte få någon ångest. Tankarna på träning, nyttig mat, fin kropp dyker ständigt upp i min skalle. Speciellt nu när jag tränat och ätit bra i två dagar. Då är det svårt för mig att "bryta" det. Men samtidigt har jag ju inget sådant mål längre. Jag strävar inte efter att gå ner två kilo längre, och det är något jag måste påminna mig själv om ständigt.

För att, när jag tänker att jag tränar för att gå ner i vikt, får jag ångest så fort jag äter något onyttigt MEN, nu när jag försöker tänka att jag tränar för att bli starkare, så känns det mer okej att äta inyttigt ibland. Hur konstigt ändå? Man borde väl ätta nyttigt vilket fall haha? Nej, inte för mig. God hälsa för mig är att KUNNA äta Maxmat, inte att låta bli. Mina mål nu är att klara 10 armhävningar på fötterna, inte att gå ner till 63kg. Jag har bett pappa ta bort vågen med. Vilket även det är en utmaning. Men utan våg slipper man tänka på det. Jaja, nu ska jag ta och vänta på mamma och sedan äta, njuta och beställa studentklänning!

Likes

Comments

Planen idag var att ta det lugnt och sedan träna. Var så himla trött redan på morgonen så somnade till på dagen och hade noll motivation till att springa. Jag kunde dock gå ut och gå istället och det kändes helt okej. Kunde gå i skogen, kunde stanna och titta på utsikten. Brydde mig inte om att kilometertiden skulle bli seg. Kunde verkligen njuta av att bara vara ute och inte tänka på hastigheten. Så otroligt skönt. Lagade en god middag med pasta för att sedan gå till tjärnen och grilla med vänner som jag inte träffat på länge. Velade dock mellan det, krogen eller bredbyn. Det var trevligt iallafall. Drack vin, grillade marshmallows, åt massa gotta och det kändes bra. For sedan hem tidigt och kom hem ensam. Skitjobbigt nu. Men det går ändå helt ok. Jag påminner mig själv hela tiden att bara för man är ensam ett litet tag och ingen skriver betyder inte det att man ska få ångest och bli ledsen. Såklart känns det jobbigt när jag vet att alla tjejerna är hemma med sina killar och jag är ensam. Men det kommer fler lördagar! Inte bli ledsen nu. Du har så fina människor runt om dig som bryr sig om dig. Är dock både glad och förvånad att jag klarar detta hyfsat bra ändå. Det känns inte helt åt helvete, det känns tråkigt bara eftersom mina förväntningar på kvällen var höga. Men jag fick träffa några brudar vilket var väldigt trevligt! Det är viktigt att ha kvar vänner.

Nu ska jag få sova många timmar vilket känns skönt. Sen ser vi imorrn vad som händer. Antingen tränar jag eller inte! Helt ok båda dera, jag ser vad jag känner helt enkelt. Men känns som jag måste häsla på någon iallafall. Sedan plugga litegrann med.

Herregud vad stolt jag är över mig själv. Vad har hänt?? Har inte mått såhär på lääänge. Kan det verkligen kännas såhär bra? Såhär befriande? Jag känner mig verkligen fri! Fri att vara spontan, göra roliga saker, göra som jag vill och känner för. Undrar bara hur länge detta kommer hålla i sig. Så länge jag inte väger mig igen är svaret. Har verkligen börjat skita i hur jag ser ut och vad jag väger, och oh my lord. Man märker inte hur mycket det styrt ens liv förnst man blir fri från det. Ska dock inte säga att jag blir fri, för det kan knappast gå så fort. Men helvete va bra det känns nu. Fan va stolt jag är. Ensamhetskänslan är den enda som gnager i mig nu. Men det går över imorgon. Godnatt!

Likes

Comments