Å ja da her på sykehuset ligger jeg enda. Dagene er sååå lange,og kjedelige. Men har jo måtte innsett det med di smertene jeg har hatt nå siste uka har jeg ikke hatt noe hjemme å gjort.

Endelig har jeg møtt på leger som forstår og som er villig til å hjelpe meg,mens andre prater kun på smertelindring. Her om dagen økte di Oxicontin (langtidsvirkende morfin) og det tålte jeg absolutt ikke. Fy å dårlig form jeg ble,ekstremt svimmel og kvalm. Jeg liker ikke disse sterke smertestillende,men legen ville prøve slik at jeg kom meg opp. Men da legen så bivirkningene mine i dag ville han trappe med. Pga bivirkningene har jeg ikke blogget for da har jeg hatt nok med meg selv.

Han som gikk legevisitten i dag skulle snakke med en anesestilege for å høre om han kunne ta seg en tur opp til meg. Og jammen kom han kjapt. Vi snakket på når dette startet og hvilke type smerte jeg har. Og jeg fortalte også at jeg sto på time til nerveblokade. Og legen som jeg har fått time til var også på jobb i dag... Tenk så flaks.... Etter en samtale med han skulle vi prøve dette i dag. Skal si jeg ble glad. Herregud ble så glad at det kom noen gledestårer... Følte meg 10 kg lettere over denne beskjeden.

Ble kjørt ned og gjennomførte dette.

Nå krysser jeg fingrene for at dette kan funke å få meg til å få ett mer normalt liv.

Håper på å komme hjem til familien snart💕 Savner di så, men så glad for at di prøver å hjelpe meg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fortsatt på sykehuset. I dag har jeg pratet med to leger, den ene hadde gått gjennom papirene på meg før hun kom inn for å snakke. Ofte jeg har følt at ikke alle har gjort det før di kommer innom meg. Det ble prat på den betennelsen som var funnet i tarmen min. Vi vet jo ikke om den er med å gir meg disse symptomene og smertene,men hun mente jeg kunne bli henvist til mr av tynntarmen for å sjekke den også. En annen lege tok seg god tid med samtalen med meg da han var inne her. Snakket på div smertelindring og evt hva jeg hadde testet ut før. Men jeg har ikke vært heldig med disse medisinene,da di ikke har lindret.Han syntes disse plagene var veldig snodige,og skjønte min frustrasjon og bekymring. Jeg fortalte han at jeg syntes det er så merkelig at enkelte medisiner jeg har fått har gjort at kroppen kan få litt ro mtp at kroppen slapper av,men smertene blir ikke borte. De har liksom kommet for å bli. Da så jeg legen ble tankefull, og så han ble litt undrende selv. Han ville kjenne på magen og ble veldig overrasket av hvor lite trykk jeg tålte på magen før jeg lå å vridde meg. Han ville jeg nå skulle prøve voltaren som er en betennelsesdempende,Paracet og en langtidsvirkende morfin tabelett en periode for å se om smertene lindres. Jeg var veldig spent på om jeg kom til å bli hjemsendt i dag da jeg skulle begynne med dette. Siden jeg kom hit har jeg vært sengeliggende, en liten tur opp på beina har smertene blitt verre at. Men legen sa det at jeg har ingen ting å gjøre hjemme i helga,og at jeg blir her.

Er så godt å endelig ha en lege som viser at han forstår.

Jeg får spørsmål fra leger om jeg er redd. Jeg er ikke redd for at det skal feile meg noe alvorlig, men redd for at det som herjer i kroppen skal få herje fritt før vi kommer til ett svar. Om det kan bli verre etterhvert.

Men tenke positivt:) nå skjer det noe i denne prossessen og håper vi er nærmere ett svar.

Likes

Comments

Ja da ble det en tur på legevakten på Onsdag pga magesmertene jeg går med. Og når det setter seg på den måten som nå trenger jeg hjelp til å forsøke å lindre disse.

Legevakta er stort sett veldig behjelpelige og forståelsesfulle. I går prøvde di så godt di kunne å smertelindre med 75 mg voltaren og 10 mg morfin uten hjelp. Etter en ny samtale med legen der så ville han legge meg inn. Nede på mottaket så la de inn veneflon, for av erfaring så funker det best. På den avdelingen jeg skulle vært på var det fult, så ble sendt videre. Kom på ett dobbeltrom med ei eldre hyggelig dame som liker å skravle og det er alltid like hyggelig å prate med noen.

På kvelden og i natta har jeg fått noe tabeletter som smertelindring, men uten effekt. Så da morgenen kom spurte jeg etter noe intravinøst, den fikk ikke bort mye av smertene men nok til at kroppen klarte å slappe av mer. Jeg var veldig spent på legevisitten, hva det kom ut av den. Jeg fortalte at jeg for litt siden hadde vært på koloskopi og at det ble tatt vevsprøver av tarmen. Gastrolegen ringte meg sist uke om at det var funnet en liten betennelse som mest sannsynlig gikk bort av seg selv, men hvis det forverret seg skulle jeg ta kontakt. Legevissiten mente at jeg har blitt sendt hit og dit og blitt grundig undersøkt i denne lange perioden med smerter og at hun så ingen grunn til å undersøke dette mer nå. Hun mente også at siden jeg ikke blir behandlet for noe så hadde di ikke plass til meg. Men hun skulle prate med en overlege om dette. Etter noen timer kommer hun inn igjen for å fortelle at jeg blir sendt hjem. Midt i samtalen må hun ut av rommet pga en tlf oppringning og så henne ikke igjen.

Pratet med di som jobber her om dette, da ble jeg fortalt at det skulle komme inn en annen lege, men om det ble den kvelden eller i dagen etter visste di ikke.

Siden jeg nå får smertelindring intravinøst så er jeg glad jeg får være her en dag til. Og håpe at smertene kan slippe litt tak til jeg må hjem.


Likes

Comments

Nå gleder jeg meg veldig til jul, og tiden før jul er det alltid koselig å finne på noe hyggelig førjulskos med familien. Vi har gått i koselige julegater og vært på julemarked. Ungene har fått snakket med nissen og kommet med ønsker personlig til nissen. Gått å sett i koselige boder som er blitt laget rundt i gata med forskjellige temaer,mat og hobby/boder. På julemarkedet på Odden gikk vi på leting etter fjøsnissen som hadde gjemt seg inne i låven (veslemor er veldig opptatt av nissen,men veldig skeptisk til han), hesteridning var stas, sønnen fikk prøve pil og bue (til at det var første gangen han prøvde ble han overlykkelig da det ble to treff og kun ett bom),veslemor laget fuglemat(laget i pepperkakeformer av delfiafett,solsikkefrø og havregryn), vi gikk også inn i baksthuset hvor kidsa laget Lussekatter. Sønnen som syntes det er veldig interessant med gamle gjenstander var det stor stas å gå inne på museet å kikke på det som var der.

Dette er noe vi gjorde nå i helgen, men pga min lille pause fra bloggen så ble innlegget skrevet nå.

Likes

Comments

Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, grunnen til det er for at jeg til tider ikke har hatt tid til å blogge for det har vært så mye som har skjedd og formen min har vært opp og ned. Men nå er jeg tilbake,så hyggelig å høre fra dere lesere at dere savner å høre fra meg og flere lurer på hvordan det går med utredning og oppussingen hjemme.

Vi bor fortsatt hos mine foreldre, bodd her nå i 10 uker. Alle fagarbeidere som har vært så flinke til å gjort sine ting i huset vårt er ferdig,så nå står det på oss når vi får fikset ferdig boden,gulvlister,vasket hele huset og få ting på plass. Det er en super stor etterjobb etter en oppussing og alt må vaskes. Vi har hatt noen flinke fagfolk hos oss som har vært kjappe syntes jeg, hjelp til å male har vi også fått, og pappa og samboer har lagt gulv sammen. Vaskejobben og få ting på plass, den jobben gleder jeg meg til. Ser frem til å flytte hjem igjen og ungene gleder seg til å få sine egene rom. Men nå i denne førjulstiden er det mye andre ting også som skal fikses så nå roer vi ned litt med oppussingen til etter jul. Målet var å komme inn før jul,men det må vi bare innse at det klarer vi ikke. Men jeg er super glad for at vi har tak over hodet og får bo hos mine foreldre til vi blir ferdige. Syntes det er veldig snilt av di at vi får være hos di. Skal ikke legge skjul på det at alle er nok slitene på hver sin måte når ting går over så lang tid. Samboeren starter tidlig på jobb,kanskje hjem for å spise middag eller så drar han rett opp i huset vårt å jobber til kvelds. Jeg står opp med ungene,får di på skole og bhg før jeg har timer/avtaler som jeg skal på. Ellers så hjelper jeg til hjemme hos foreldrene mine og kjøper julegaver. Har ikke blitt så mye rom for å legge seg for å prøve å hente seg inn igjen disse ukene og det merkes veldig. Formen er ikke på topp. Jeg henter ungene,hjelper til med lekser og styrer med andre ting man må da man har barn. Vi har ikke fått vært så mye familie på disse ukene, men det skal vi ta igjen. Foreldrene mine merker nok litt på det at det er uvant å gå oppå andre samt ha barn her i huset i over 10 uker også, tror det blir veldig stille for dem da vi flytter hjem.

Men da vet dere at jeg er tilbake på bloggen. Ingen bilder denne gangen, men skal skrive ett innlegg med bilder senere.

Håper dere får en god dag.

Førjulskos! Kos dere!

  • 5 Lesere

Likes

Comments

Jippi, i dag er dagen her. En dag vi har gått å ventet på en stund både store og små. Som jeg har skrevet i ett innlegg før så skal vi pusse opp i under etg.

I dag kom snekkeren og elektrikeren, for i dag er den store dagen som di skal få begynne å slå seg løs i kjelleren. Det er en stor forandring som skal skje. Jobben anser di å bruke ett par mnd på, men ingen vet om det blir kortere eller lengere mtp om alt går knirkefritt eller om di finner noe man må fikse utenom. Men jeg er så spent på hvordan det blir.

Under denne oppussingsperioden har vi "bosatt" oss hos mine foreldre, vi hadde planer om å bo i campingvogn i denne perioden...Men så spurte foreldrene mine om vi ville bo der, noe vi takket veldig ja takk til.Veldig snilt av di. Så nå har vi som er en familie på 4 "flyttet" inn på mitt gamle pikerom. Koselig. Heldigvis da jeg bodde hjemme så hadde jeg ett soverom med ett kott ved siden av som di den gangen gjorde om til tvstue til meg. Veldig greit nå for da har ungene sitt rom og vi foreldrene har klemt inn maderasser på rommet ved siden av:)

Legger ved noen bilder hvordan det så ut da vi hadde fått flyttet nesten alt fra kjelleren og opp i stua:

Likes

Comments

Deilig med kveld.

Nå var det godt å sette seg ned litt. Dagen har gått i ett med mye på planen....Hele dagen.

Samboer har ferie denne uka som han har fått vært litt på elgjakt og nå har vi nok å ta av her hjemme som skal være klart til neste uke..

Oppussinga starter på Mandag!

Det blir så spennende!.

Dagen i dag startet med at samboer ordnet kidsa til bhg og skole, da ble jeg hjemme for å fikse meg litt. Jeg hadde time på Smerteklinikken kl 10.00, siste møte som var tverrfaglig. Samboer ble med dit :)

Etter dette dro vi til Comfort for å snakke litt med rørleggeren om ting, så gikk turen videre til Megaflis for å reservere dusjhjørne og baderomsinnredning. Da er det i boks :)

Og siden vi nå "flytter" alt i under etg opp i stua trengte vi flere oppbevaringsbokser så da stakk vi innom IKEA. Først en lunch og en liten dessert. Nam nam. Litt kjærestetid er gull!

Så litt innkjøp før turen gikk hjem igjen. Tid til å slappe litt av kunne man bare glemme. For da vi var hjemme igjen var det å røske med seg ting som skulle kastes og leveres og en tur innom apoteket før man da dro for å hente unger.

Ungene ble hentet så middag og lekser. Samboer og veslemor dro på gjennvinninga med ett lass som skulle kastes.

Nå kunne man roe ned litt tenkte jeg, men måtte jammen ut en tur å kjøpe mørke klær til veslemor som skal ha sjørøverfest i bhg i morgen.

......Men nå....nå er det kvelden, litt forberedelser til ny dag i morgen. Men nå var det godt å sette seg litt i sofaen.

Likes

Comments

Vært stille fra meg igjen noen dager nå, men slik er det enkelte ganger.

Samboer har vært borte i 1.5 uke, alene med ungene,ting som må gjøres og timer som må følges opp. Så når ettermiddagen kommer så er det middag og lekser. Og når ungene er lallet da er det å forberede dagen etter og da har kvelden gått. I dag kommer han endelig hjem og det skal bli godt. Savnet han veldig, er så stille og ensomt på kveldene alene. Blir godt å kunne være to om ting her hjemme igjen.

På Lørdag var vi i Ankerskogen svømmehall, ungene elsker å være der. Jeg var litt usikker om jeg ville reise pga smerter, men jeg syntes jo det å være i varmt basseng er herlig så bestemte oss for å dra. Ungene elsker å være der. Etter en god stund reiste vi på restaurant å spiste middag. Vesla var så sliten etter dagen så hun sovnet kl 18.00 i bilen så hu var det bare å legge da vi kom hjem.

Jeg prøvde meg på en liten rusletur men kom fort inn igjen da jeg fikk veldig problemer med smertene, er så godt å være ute i høstlig luft og sol. Mange fine farger ute nå. Elsker høsten🍁

Veldig spent på morgendagen da det er oppsummeringstime og tverrfaglig på smertepoliklinikken. Gru/gleder meg til timen kjenner jeg. Håper di kan hjelpe meg.

I dag fikk ungene en overraskelse i matboksen, di har i flere dager gått å sett på di overmodene bananene som har ligget her og spurt mye etter bananpannekaker. Så i går kveld lagde jeg en liten røre så di kunne ha med som kos på skole og bhg.

BANANPANNEKAKER!

Det er så enkelt og kjapt å lage. Jeg bruker stavmikser og moser alt på en gang;

1 egg

1 banan

1dl havregryn

Litt melk

Litt bakepulver

Nå får jeg gå å fylle bilen med litt som skal kastes.

Ha en topp dag!

Likes

Comments

Lurer virkelig på hvordan det er mulig å gå i så mange år uten å få ett ordentlig svar på smertene. En grunn må det jo være. Det sitter IKKE i hodet. Som noen skal ha det til.

Jeg har gått nå i noen år med smerter og plager så og si 24/7, og blir utlevert med diverse av medisiner av alle mulige slag opp gjennom årene. Noen funker i liten grad og andre vil ikke funke i det hele tatt.

Syntes det er skremmende å mye medisiner jeg har prøvd,og faktisk mange av di som faktisk ikke funker. Det er fortvilende når legene ikke kan hjelpe meg.

Håper di på smerteklinikken har noe bra å komme med nå på siste timen jeg har der som er tverrfaglig.Skal også til legen neste uke siden jeg har tatt opp med han at smertestillende ikke funker optimalt. Lurer virkelig på hva som kommer ut av den timen. Når jeg har vært på legevakta og fått ketorax noe som er såpass sterkt så di kaller det rett og slett "drug", og det til og med ikke funker så bra. Forventer ikke at det skal bli helt borte, men mer levbart hadde vært toppers :)

Vi er en familie på fire stk:) Elsker di over alt. Men sliter med samvittigheta ovenfor familie og venner. Kjenner også mye på det i det siste det å føle seg ensom. Jeg har en familie som bryr seg og jeg har gode venner. Så det er ikke der det ligger det med ensomhet. Skriver mer om deg senere.

Nå skal jeg snart legge meg, fått i meg smertestillende og håper det blir en bra natt :)

Håper alle har hatt en fin Lørdag.

Likes

Comments


Denne uka har gått så fort. Føler det har vært noe hele tiden egentlig. Litt godt at det er ting som skjer også.

På Tirsdag reiste samboer på øvelse med hjemmevernet, så han har vært borte hele uka. Han kommer hjem i dag en gang. Blir godt å være to om ting igjen.Sønnen syntes det var spennende med alt samboer skulle ha med seg, og fikk så klart lov å prøve noe av det!

På Tirsdag formiddag var jeg litt sosial og,det var godt for det er lenge siden jeg har vært. Da var jeg hos ei venninne som jeg har kjent siden ungdomsskolen, hun har ei skjønn lita datter som blir 1 år i November. Så blid og fornøyd snuppe som liker å sjarmere de rundt seg. Ble en del kos med denne sjarmprinsessa. (Fikk lov å dele dette bildet på blogge).

Onsdag var det time på smerteklinikken igjen, da hadde jeg time hos fysioterapeut. Hun stilte mange spm og undersøkte meg. Hun kunne ikke finne noe problemer/svakheter med undersøkelsene. Så hun skulle prate med legen der så skulle vi møtes for ett tverrfaglig møte for å prate litt på hva di kunne prøve å få hjulpet meg med Mtp smertene mine. (Bilde fra Google).

Jeg og ungene fikk besøk av mammaen min til middag etter skole og bhg. Og mens sønnen og bestemor gjorde lekser sammen hadde jeg god hjelp på kjøkkenet til å fikse middag. Vesla er gladelig med på alt hun kan hjelpe til med.

På Torsdag besøkte vi mine foreldre, og fikk middag der. Ungene koste seg med lek og fantestreker.hehe. Sønnen og bestefar fikk også sett på litt av ishockey kampen med Storhamar på TV før vi måtte reise.

Ellers denne uka har jeg også fått ryddet og samlet litt ting som vi må sette i stua til oppussinga i kjelleren starter. Prøver ikke å stresse med det, men må jo gjøre noe. Kveldene har vært kjedelige syntes jeg etter ungene var lagt. Blir litt stille mot for det jeg er vant med når vi er to hjemme. Men i dag kommer kjæresten hjem. Ikke bare barna som gleder seg til det, JEG ser veldig frem til det jeg og!!

Håper dere får en super helg. Kos dere masse.

  • 13 Lesere

Likes

Comments