Bullet Journal: June 2019

Bullet Journal

Det nærmer seg slutten av juli, og jeg ligger tross litt langt etter. Her er da juni-oppsettet i min Bullet Journal. Jeg håper dere liker det! Som ordtaket sier «Bedre sent enn aldri».

Forsiden til juni består av mange små vannmeloner.

Tracker-siden er en fin side å ha med seg hver måned. Dere som har fulgt bloggen min en stund har kanskje lagt merke til at jeg alltid har samme oppsett i tracker-siden.

Ukessidene ser slik ut. En litt sommerlig tema for juni.

Forresten hvis dere har lyst til å se hvordan de tidligere Bullet Journal månedene har vært, så har jeg en egen kategori for Bullet Journal her på bloggen.

#BulletJournal #Bujo

Liker

Kommentarer

SoKawaii Box

New in

Nå har det blitt en god stund siden jeg blogget sist. Jeg har manglet motivasjon til flere ting, spesielt til å blogge. Noe som er litt kjedelig, fordi jeg ønsker å være aktiv når det gjelder bloggen. Sist jeg blogget var i slutten av mai, men nå vil jeg prøve å blogge igjen. Jeg kan ikke love at jeg skal poste flere innlegg fremover, men det blir i hvert fall MER enn et innlegg i måneden.

Jeg tenkte å vise dere hva jeg hentet på postkontoret for noen uker tilbake. Nemlig denne søte boksen som dere ser under her. Det heter SoKawaii, en månedlig abonnement boks som man får tilsendt hjem hver eneste måned. Hvis man ikke har lyst til å abonnere, kan man heller velge engangskjøp. Jeg valgte engangskjøp og jeg ble fornøyd med tingene jeg fikk i boksen.

SoKawaii er en månedlig boks som inneholder seks søte ting fra Japan. Hver måned er det unikt tema. Forrige måned var temaet "Adorable Friends" og denne måneden er temaet "Dreamy Vacations". Det som er så bra med slike abonnement bokser er at man alltid får ting til en høyere verdi enn hva man betaler for.

Jeg bestilte i slutten av mai og fikk juni boksen. Temaet var "Adorable Friends".

Juni boksen inneholdt Little Twins Stars Bottle Cooler Bag, My Melody Plushie, Pokémon Porcelain Plate, Sailor Moon Notebook, Pompompurin Stickers Pack og Animal Wash Ball.


Mochi Mochi Sanrio Plushie

Juni boksen kunne man få My Melody, Cinnamoroll eller Pompompurin bamse. Det ble sendt random og jeg fikk My Melody. Den er så søt og ikke minst supermyk å ta på.


Animal Wash Ball

🐶 dusjball

Pokémon Porcelain Plate 

En søt liten Pokémon tallerken med Pikachu og Pichu som design.

Sailor Moon Notebook

En søt notatbok med Sailor Moon ✨

Pompompurin Stickers Pack

Jeg elsker slike klistremerker som er gjennomsiktige. Pompompurin er så søt!

Little Twins Stars Bottle Cooler Bag

Liten kjølebag til vannflaske, akkurat det jeg trenger i sommeren ☀

Om dere liker søte ting og syntes det høres gøy ut å få en slik boks hver måned kan dere trykke inn her

Liker

Kommentarer

Bullet Journal: May 2019

Bullet Journal

Jeg er tilbake og jeg gleder meg til å poste flere innlegg fremover. Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har postet på en stund. Jeg setter veldig stor pris på hver enkelt person som legger igjen kommentarer under innleggene. Igjen, tusen takk – det gir meg virkelig motivasjon.

Så over til overskriften! Nå nærmer vi oss slutten av mai og mye har skjedd siden sist jeg blogget, men det kan jeg fortelle mer i neste innlegg. Jeg gjorde faktisk ferdig mai-oppsettet i min Bullet Journal for noen uker tilbake, men jeg hadde ikke nok motivasjon til å lage et innlegg på bloggen. Håper dere ikke har noe i mot at jeg poster en forsinket mai-oppsett.

Rosa er fargetemaet på månedens forside. På forsiden har jeg tegnet en Instax Mini polaroidkamera med en liten kalender og cherry blossoms.

Denne siden må alltid være med hver måned.

Ingen fast tema for denne måneden (eller mai) heller. Jeg bestemte meg for å ha et "åpent" tema for mai, hvor jeg bare tegner det jeg følte for eller når jeg fikk inspirasjon. Akkurat samme opplegg som april måned, men med nye små tegninger.

#BulletJournal #Bujo

Liker

Kommentarer