Header

Uh, jeg elsker jul! Ikke gave delen, eller jo come on... Den elsker jeg selvfølgelig også ;) Men jeg elsker julens hygge og kærlighed. Man elsker mere, hygger mere, bager mere, shopper mere (hæhæ), giver mere, generelt er julen bare en rigtig hygge tid! Selvfølgelig har jeg lavet en ønskeliste og den har jeg tænkt mig at dele med jer i dag. Det er ikke verdens største, men den indeholder gode ting. Derudover må folk jo gerne tænke ud af boksen og komme med ting jeg ikke ønskede mig :D Det elsker jeg også!

Smykker:

Tasker:

Bolig:

Elektronik

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Okaaay, det er måske lidt mærkeligt. Men jeg elsker at tænke over babynavne og hvad mine måske fremtidige børn skal hedde. Hvis jeg fik børn nu, er det de her navne jeg har i tankerne :D


Piger:

.1. Andrea

2. Maia

3. Emily

4. Adea

5. Elvira

6. Amadea

7. Carla

8. Clara-Marie


Drenge:

1. Wilhelm

2. Villads

3. Carl-Emil

4. Norr

5. Mads-Emil

6. Karl-William

7. Elliot

8. Hugo

Likes

Comments

Jeg er så træt af, at jeg ikke kan få ordenligt gang i bloggen! Jeg elsker at skrive, jeg elsker selv at læse blogs. Hvorfor kan jeg så ikke holde min egen i gang. Jeg har virkelig været i tænke boks og her kommer nogen meget ærlige grunde til hvorfor jeg ikke kan vedligeholde den.

1. Jeg er bange for at lave fejl. Jeg lider af en rigtig slem angst og er simpelthen SÅ bange for at lave fejl. Dette kunne være så simpelt som en stavefejl. Come on, en stavefejl er naturlig at lave, om enten det er en tastefejl eller bare generelt en fejl. Hvad vil folk ikke tænke om mig, hvis jeg lavede en fejl! De ville sikkert tænkte alt muligt grimt om mig! Og min fornuft kan vel godt sige "Herre gud, en enkelt stavefejl kan vel ikke være slemt, det er menneskeligt", men min angst siger "Du må ikke lave en eneste fejl, folk vil gøre grin med dig hvis du laver en fejl og ingen vil være din ven". Man burde lytte til fornuften, men pt er det min angst der styrer hele showet. Derfor lytter jeg til den.

2. Jeg er psykisk syg og har derfor rigtig svært ved at vedligeholde projekter, fordi der kommer dårlige dage, dårlige uger, hvor jeg ingenting kan. Jeg har også gode uger, heldigvis. Det er simpelthen i min hjerne og det skal ikke lyde som en god undskyldning, men jeg er syg og min sygdom gør at jeg har enormt svært ved at holde fast i et projekt.

3. Jeg er doven af natur. Jeg springer over hvor gærdet er lavest og det er en totalt selverkendelse. Jeg hader den side af mig, men det er også en side jeg må stå ved. Fordi alle er dovne engang i mellem og det skal ikke lyde som om jeg altid er doven, fordi selvfølgelig er der også gang i mig :D Men i bund og grund er jeg doven og det er lidt svært at indrømme, fordi det er måske lidt en tabu. Men jeg står ved mig selv og kan sagtens indrømme at jeg kan være rigtig doven i ny og næ.

4. Jeg er bange for at blive offenligt. Det er måske lidt forkert formuleret, men jeg er bange for at blive offentlig i min omgangskreds, eller rettere sagt... Facebook! Åh jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at dele min blog nogen steder! Jeg er lidt hemmelig og det fungerer fint for nu. Det er noget jeg skal arbejde med inden i mig selv, fordi jeg har ikke noget at være pinlig over. Jeg er som jeg er, jeg laver stavefejl, jeg laver kommafejl, jeg er ikke den tyndeste og pæneste på billeder, jeg er psykisk syg, jeg er laaaaangt fra perfekt.. Men for søren det kræver balls at skulle dele den.

Likes

Comments

OH YES! Jeg skal på ferie og jeg glææææder mig! Jeg skal til goldensands i Bulgarien og det bliver bare super lækkert! Jeg skal en uge afsted med min brormand.

Hotellet hedder Meliá Grand Hermitage og ligger helt ud til havet. Min bror og jeg har bestilt værelse med havudsigt og vi glæder os til at sidde der og slubre drinks til en dejlig udsigt. Dette er ikke en party ferie, dette er en ferie hvor der der dømt afslapning og ingen planer. Vi har også bestilt all inclusive, hvilket betyder det hele er "gratis". Vi har selvfølgelig betalt for det i selve prisen, men der kommer til at virker gratis, når man bare kan drikke drinks og spise, uden at skulle svinge op med kortet.

Hotellet kan findes her

Skal i eller har i været på ferie i år?? Jeg ville elske at høre om de steder i tager hen!Likes

Comments

Jeg eeelsker bøger! Det er ikke altid jeg lige får dem læst, men elsker dem alligevel. Bøger har altid givet min en slags ro jeg ikke rigtig kan forklare. Der er bare noget over en bog. Så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele de bøger som står på min ønskeliste.Kan købes Her

Kan købes Her

Kan købes Her

Likes

Comments

Hvem har ikke brug for lidt inspiration på en mandag. Det kan alle vel bruge? Jeg elsker selv at få inspiration og derfor håber jeg at i også kan lide det. God mandag til alle jer.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Så blev det tid til endnu en sofa søndag og beklager indlægget først er kommet ud her nu, men mit internet har været nede hele dagen...Men det er ikke en undskyldning for ikke at se en af disse serier i aften 😉


1. The OC

Kender i det, at man ville ønske man aldrig havde set en bestemt serie, også at man kunne begynde på igen for første gang? Sådan har jeg det med The OC! Dette er en serie om livet og dens op og nedture i Newport Beach, Californien.

Kort sagt handler serien om Ryan, der lever livet i den hårde del af Los Angeles, nemlig Chino. Han lever også livet på den forkerte side af loven og han ender i fængsel. Her bliver forbarmer hans forsvarsadvokat (Sandy) sig og tager ham med hjem. Her møder han Sandys kone Kirsten og deres små nørdet søn Seth. Ryan forelsker sig hurtigt i naboens datter og herfra tager det fart. Vi oplever selvmord, kærlighed, ulykkelig kærlighed, skilsmisser og meget mere drama!

Serien kan findes på netflix


2. Desperate Housewives

Wow dette er også en god serie! Men altså alle de serier jeg skriver om, synes jeg er fantastiske haha. Det bliver ikke mere drama en DH! Serien blev et mega hit, faktisk næsten over hele verden og dette kan man sagtens forstå.

DH handler om livet på Wistera Lane og her følger vi fire fantastiske kvinder, nemlig Lynette, Bree, Susan og ikke mindst Gabrielle (Gaby). På denne vej og i disse fire kvinders liv er der ikke andet et drama, mysterier og sjov os spas. Denne serie er en blanding af det hele, den er både blevet kaldt for satire, sæbeopera, komedie og drama. Dette er helt klart en must have seen tv show!

Serien er desværre ikke til at drive frem. Engang var den på viaplay, men de fjernede den desværre. Du kan dog købe alle sæsonerne inde på cdon.com og lige nu sæson 1 til kun 79 kr! Den kan findes HER

Likes

Comments