The Story

Hej alla ! Nu känner jag att det är dags igen ! Har varit ifrån träningen ett bra tag nu pga massa annat. Har verkligen inte haft tid för något! Men nu är det dags att ta tag i träningen och kosten. Som ni vet finns det miljoner olika träningsformer och självklart är det viktigt att gå efter vad man själv klarar av. Jag håller mig till ett träningsprogram som kallas TBC skapad av Sonia Tlev (kolla hennes instagram). Det funkar verkligen för alla och speciellt bra för dom som inte gillar att gå på gym. Rekommenderar detta till alla er som har planerat att ha träning som ett nyårslöfte.

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Newbies

Fick dessa av min bror. Älskar dom o dom e sjukt sköna. Finns inga skor som e så bra som Air Max!

Likes

Comments

DIY

Detta är då del 2 av IKEA Hacks. Jag hade en gammal spegel hemma som hade en träram. Jag älskar trä men det passar inte alls i mitt sovrum. Jag har ju tjatat några gånger nu om att jag är besatt av marmor och i ett tidigare inlägg visade jag mina sängbord som jag täckte i kontaktplast med marmor tryck. Jag bestämde mig för att även göra om spegeln för att bara se hur det skulle kunna bli. Resultatet blev fantastiskt och det var inte svårt alls att fixa det. Den blev mycket mer personlig och betydligt mycket billigare än om man skulle köpa en helt ny spegel, framförallt i marmor. Detta är bara ett av många exempel av vad man kan göra. Det finns mycket mer tryck att välja på eller så kan man bara spraymåla om man tycker det är lättare. Go crazy och va inte rädda för förändringar.

xo

Likes

Comments

Mitham Tipsar:

Hej alla!

Rekommenderar verkligen dessa till alla er som har torr och sliten hud! Asså dom gör underverk och huden blir alldeles mjuk och len. Köpte hela serien igår och kände direkt skillnad. Mitt tips till alla er är att investera i er hud. Köp bra produkter som passar din hudtyp för hela kroppen och speciellt ansiktet. Min personliga åsikt är att om man tar hand om huden behöver man inte dölja den med flera lager smink! Känn er istället bekväma i er hud och ta hand om er själva!

xo

Likes

Comments

Newbies

Fick nyss detta i brevlådan! yaay! Köpte ett par sminkborstar från Fyndig. Super sköna och lätta att arbeta med. Sen fick jag också en CC cream från Lumene och en mascara från samma märke. Det var en present från Ellos 😆 happy me

xo

Likes

Comments