USA

Heey alle!

Jeg har oplevet en hel del siden sidst! I starten af oktober tog jeg med min værtsfamilie til San Antonio der er en rigtig skøn by længere oppe i Texas. Det tog ca 4 timer at komme derhen, så på vejen stoppede vi ved en zoo og vi tog ind og så en grotte. Da vi kom til San Antonio så vi The Alamo, San Antonio Riverwalk, og gik rundt i alle de hyggelige gader. Jeg mødtes også med min danske veninde da hun bor lidt uden for San Antonio så det var super hyggeligt! Jeg har også besøgt Kemah med min værtssøster Katie og vores veninde, Eva fra Spanien. Kemah er en slags forlystelsespark tæt på vandet hvor jeg bor. I den her uge har vi haft spirit week som er en uge i skolen hvor man skal klæde sig ud som noget nyt hver dag. Så der var Mix and match monday, Twin tuesday, Holiday wednesday, throwback thursday, og fredag skulle du have din årsgangs farve på. Det var helt vildt sjovt og om fredagen havde vi vores homecoming game, hvor skolens fodboldhold skulle spille mod deres rival - Friendswood High School. Desværre blev vores homecoming dance aflyst, men vi har både winter formal og prom så det skal nok blive godt! Jeg har også besøgt en gyser-festival i Houston med min værtsfamilie. Der var vi i et haunted house, og i en chainshaw maze haha. Det er stadig så skønt at være her og elsker virkelig at komme på skolen og opleve high school spirit!

San Antonio!

Min veninde Eline der også er en udveklingsstudent fra Danmark

San Antonio Riverwalk

Roadtrip gennem Texas :D

In'out Burgers

Eva, Katie og jeg i Kemah

Eva og Katie :D

Pink out Pep Rally, jeg står på siden med juniors og på den anden side står alle seniors. Det gælder om at råbe og heppe højst så man kan vinde en "spirit stick" haha

Katie udklædt som en pink lady fra Grease til throwback thursday ;D

Min veninde med hendes "mum". Det er en slags udpyntning som alle piger skal have på i spiritweek

Homecoming footballgame! Clear springs Chargers vandt så vi blev district champions ;D

Rudy's er en virkelig Texas restuarant!

Katie's søster Alissa, Katie og jeg til Scream fest in Houston

Haunted House!

Vi ses! ;D

- Ingeborg

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

USA

Heey alle!

Der er sket en hel del siden sidst! Først og fremmest har jeg valgt at skifte værtsfamilie, da det desværre ikke gik i den anden. Så efter en masse kaos og forvirring, er jeg nu flyttet ind hos min veninde fra skolen Katie, og hendes familie. I familien er der Katie, hendes lillesøster Elissa, deres forældre, og så er morens søster og hendes datter også flyttet ind. De har også fire hunde, så det er en kæmpe familie haha. De er simpelthen den mest fantastiske familie man kunne ønske sig, og er så lykkelig for at jeg må bo her de næste måneder! Min gode veninde Eva som er en udvekslingsstudent fra Spanien, bor kun et par huse længere nede af vejen, så det er helt perfekt :D

Jeg har siden sidst oplevet en masse ting her i Texas! Jeg har prøvet at være i kirke, hvilket var en speciel, men super sjov oplevelse, da kirken er rigtig anderledes herovre. Jeg har også været til en baseball kamp i Houston, oplevet en pep rally på skolen, og været til midnight movies!

I fredags var jeg til en virkelig sjov football kamp da det var mod skolens rival, så hele skolen kom og heppede og der var den vildeste stemning! Det gik så en smule galt efter kampen, da alle fra skolen tog videre på Whataburger for at fejre at vi havde vundet. Nogle var nemlig så oppe at køre at de råbte og skreg og begyndte at stjæle en masse ting fra resturanten så politiet måtte komme og lukke stedet ned haha. Min danske veninde bor kun en time væk fra mig, så hun kom og brugte det meste af weekenden i min by hvor vi shoppede i et mall og var biografen så det var super hyggeligt!

På vej til skole om morgenen

Eva, Katie og jeg da vi havde late-arrival day i tirsdags - det var også dress as a hawaiian day ;D

Baseball game i Houston

Var med til at fejre min danske venindens fødseldags med hendes værtsfamilie

Alle spiser philly steaks herovre haha

Katie og jeg til midnight movies hvor vi så Suicide Squad

De kendte amerikanske skolebusser!

Houston skyline

Den bedste familie! Set fra højre: Rem (værtsfar) Anne (værtsmor) Elissa (værtssøster) Carissa (værtskusine) Amy (Morens søster) Katie (værtssøster)

Lige inden politiet kom og smed os alle ud fra Whataburger haha

Katie og jeg til football game - Clear Springs vs Clear Creek

Lunch pause i skolen til Hawaii day

Min danske veninde Kimmie i biografen hvor vi så Nerve

Katie, Eva og jeg efter football, temaet var "black out the stadium" :D

Vi ses! ;D

- Ingeborg

Likes

Comments

USA

Heey alle!

Sorry at jeg er så langsom til at opdatere jer, der sker bare så meget hele tiden herovre. Jeg har nu været i Texas i næsten 3 uger og hold da op hvor tiden går stærkt! Mine 2 danske veninder og jeg havde en meget speciel flytur fra NYC til Houston ;D Da vi var ca halvvejs fortalte kaptajnen at der ikke var mere benzin på flyveren, og at vi ville styrte ned hvis vi ikke mellemlandede i Austin. Så min værtsfamilie måtte lige vente et par timer extra inden jeg ankom. De var simpelthen så søde og stod klar med velkomst skilt i lufthavenen. Min værtssøster Klara der havde været til cheerleading show kom lidt senere og så kørte vi hen og spiste på en rigtig god mexicansk restaurant. Dagen efter holdte Klara en "welcome to Texas" fest for mig hvor jeg kunne møde alle hendes venner, og det var super hyggeligt! Vi tog så på besøg hos mine 2 andre værtssøstre for at holde fødselsdag for hendes lille dreng Derek. Min første skoledag var både rigtig sjov og virkelig forvirrende haha. Skolen er simplethen SÅ stor og tror jeg brugte det meste af dagen på at spurte rundt til de forskellige klasser ;D Lige nu ser mit skema sådan her ud.

1. Physics 2. Soccer Girls, 3. Fashion Design, 4. Painting, 5. US History, 6. English 7. French

Jeg sidder sammen med de sødeste piger i lunch og har allerde mødt en masse dejlige mennsker! Jeg var til min første football game i fredags og det var virkelig den sjoveste dag nogenside ;D Stemningen var helt i top og alle heppede og sang med på skolens sange, det var så vildt! Jeg var til kampen med en spansk udvekslingsstudent og vores fælles venner og efter tog vi på Whataburger der er en super texas-inspireret burgerbar. Jeg har også været ude og få snowcones med nogle veninder, shoppet i et enormt center, fået mani-pedicure og været til pep rally! Sidste weekend holdte alle udvekslingsstudenter og deres hostparents en picnic i Houston, det var så hyggeligt at se alle NYC pigerne igen. Vi kørte også op til Texas University for at være med til en midnight yell practice der er en slags forberedelse på football kampen der varer hele natten. Jeg har det virkelig så skønt herovre og oplever en masse sjove ting hver dag!

Min New York gruppe

Fra NY Til Houston

Ankommet hos min skønne værtsfamilie!

Welcome-party

Pep rally hvor man møder alle skolens teams

Snowcones med Katie!

Køretur langs Kemah i League City ;)

Picnic for alle udvekslingsstudenter

Den første football game i sæsonen!

Mylan, Eva og jeg til Clear Springs football game ;D

På vej til Midnight Yell Practice på A&M Texas University

Vi ses ;D

- Ingeborg

Likes

Comments

New York

Heey alle!

Vi startede anden dag i NYC med et kort møde før vi kørte med bussen ind til byen. Der spiste vi lækker frokost på Grand Central Station og skyndte os så videre for at se Upper Manhattan. Det var super sjovt at se en helt masse kendte steder og huse fra amerikanske shows som Gossip Girl og Friends. Vi gik rundt oppe på The High Line og i Greenwich Village der er nogle rigtig hyggelige steder i New York! Vi fik også shoppet på Fifth Avenue, været på toppen af Rockefeller Center og set Times Square ;D

På trejde dagen i NYC købte vi frokost i Whole Foods Market som vi tog med hen i Central Park for at holde picnic. Central Park er helt fantastisk og det var så hyggeligt! Vejret har virkelig været så lækkert under hele turen - det har været mindst 35 grader og fuld sol hver dag XD Vi tog efter frokost hen i et stort outlet mall lidt udenfor NYC som var virkelig fedt. New York har bare været helt fantastisk og jeg er så ked af at skulle sige farvel til alle de skønne mennesker jeg har mødt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage hertil rigtig snart!


Udsigt fra The High Line

Fifth Avenue ;D

"Top of the rock"

Picnic i Central Park

Times Square!

Vi ses ;D

- Ingeborg

Likes

Comments

New York

Heey alle!

Lørdag morgen fløj jeg sammen med 30 andre udvekslingsstudenter til New York, hvor vi så har været i 2 dage nu. Vi bor på et rigtig godt hotel, hvor vi så deler værelse med nogle andre udvekslingsstudenter. Alle er simpelthen så søde og jeg er kommet på den største camp med 157 andre fra hele Europa.

I dag startede vi så med et 2 timers langt møde og derefter kørte vi med bus ind til New York. Vi så først Grand Central Station hvor vi spiste frokost, og så kørte vi videre rundt på Manhattan. Vi havde så også fået en rigtig god og sjov tour guide der snakkede løs om alt fra hvordan man blev en rigtig new yorker, til hvor man fik de billigste hotdogs XD Det var ihvertfald super hyggeligt og vi fik så også set 9/11 memorial, Brooklyn Bridge og frihedsgudinden. Det var så vildt at se alle højhusene og de steder som man har set så mange gange i amerikanske film. Vi fik også gået rundt i Little Italy og Chinatown. Da turen var færdig fik vi 3 timer hvor vi selv måtte gå rundt i New York og se hvad vi ville. Så vi tog ind til Soho der er et super godt sted at shoppe ;D Vi spiste aftensmad på et ret mystisk italiensk sted, men ellers var det en helt vildt sjov dag i New York!

På vej ind til Lower Manhattan

New York's højhuse

Grand central Station

9/11 memorial

Den højeste bygning i NYC

Chinatown

Vi ses ;D

-Ingeborg

Likes

Comments

Andre udvekslingsstudenter 16/17

Hannah, Texas http://nouw.com/mitlivsomtexaner

Kirstine, Michigan http://nouw.com/kirstinesåriusa

Arlinda, Californien https://www.facebook.com/ArlindaNyward/?fref=ts

Mikkel, Michigan http://nouw.com/mitårimichigan

Lærke, Oklahoma http://nouw.com/laerkeiusa

Anne-Cathrine https://www.facebook.com/annecathrineiusa/home

Amalie, Nevada http://nouw.com/amaliesåriusa

Hvis der er nogle der har en udvekslings-blog kan i bare skrive i kommentarfeltet så skal jeg nok tilføje jer ;D

Likes

Comments

Placering

Heey alle!

Jeg er så heldig at jeg fik min placering tilbage i januar, hvor jeg blev ringet op af Explorius, som fortalte at jeg allerede var blevet valgt! Jeg skal til Texas hvor jeg skal bo i byen League City, der har ca. 110.000 indbyggere så det er en ret stor by. Den ligger næsten lige ned til den mexicanske golf og så er der kun 20 min. til Houston som er USAs fjerde største by! Jeg havde virkelig håbet på at komme til en af sydstaterne, så det er jo helt perfekt med Texas, hvor temperaturen ligger på 25-35 grader året rundt ;D Min familie består af en mor (Cynthia) på 42 år, en far (Scott) på 52 år og en værtssøster (Klara) på 16 år. Jeg har så også to værtssøstre og en bror mere der er flyttet hjemmefra. Familiens interesser er at tage på stranden, shopping, film og spise ude så det kunne ikke være bedre haha :D Jeg har haft meget kontakt med dem og har skypet med Klara nogle gange og de er simpelthen så søde!

Min familie til min værtssøsters bryllup i August.

Min værtsfamilies hus :D

League City mellem Houston og Galveston Beach

Jeg skal gå på Clear Springs High School der er en rigtig stor skole med 2700 elever! Den ligger kun 5 min. fra vores hus og jeg skal gå på samme årgang som Klara så det er meget dejligt :D Fordi skolen er så stor er der også 1000 forskellige klubber og aktiviteter jeg kan prøve og så er der selvfølgelig også prom og homecoming-week som jeg glæder mig rigtig meget til!

Clear Springs High School

​Vi ses ;D

-Ingeborg 

Likes

Comments

About me

Heey allesammen!

Jeg rejser til USA efter sommerferien, og derfor har jeg lavet denne blog, så venner og familie kan følge med i mine oplevelser derovre. Jeg har lige afsluttet 9. klasse, og har haft en skøn sommerferie i Frankrig og Spanien, så nu nyder jeg bare de sidste uger i DK. Jeg rejser med Explorius som er en helt fantastisk organisation! De har været super gode til at holde forberedende møder, så jeg kan klart anbefale dem til fremtidige udvekslingsstudenter. Jeg rejser allerede til New York d. 13 august, hvor jeg skal på sightseeing med en masse andre udvekslingsstudenter fra hele norden. Vi skal shoppe en helt masse, opleve New York og Manhattan og se alle de berømte seværdigheder. Jeg glæder mig SÅ meget, og det er næsten helt uvirkeligt at der kun er 9 dage til jeg sidder i flyet, på vej til USA!

Vi ses :D

- Ingeborg

Likes

Comments