Hej!
Onsdag idag då men det visste väl redan alla kom bara inte på något annat att börja inlägget med och då fick det helt enkelt bli lite tråkig inledning på inlägget.

Igår hade jag lite Mini Party hemma med mej själv och har fortfarande kvar dricka och snacks så får väl ta det idag och sen får vi se om det finns kvar något imorgon men det återstår att se då.

Jag funderar även på om jag efter semestern ska minska på godiset och sånt och försöka att hålla mej till Lördagar och kanske göra undantag ibland vid speciella tillfällen.

Det fanns en tid i mitt liv då jag enbart åt godis och liknade på Lördagar och skulle vilja hitta tillbaka till detta så tänkte att jag skulle börja efter semestern och hoppas verkligen att jag ska lyckas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
För några månader sen blev jag väldigt intresserad av Golf och detta intresse har vuxit allt mer och jag läser mycket om Golf på internet och skriver även ner mycket om Golf i ett block så att jag ska kunna lära mej så mycket som möjligt om Golf och tycker redan att jag lärt mej en hel del men skulle gärna vilka lära mej mer så kommer att läsa på mera och skriva ner allt som kan vara bra att veta.

Jag skulle gärna vilja spela Golf men tyvärr är det en väldigt dyr sport så kommer nog aldrig bli något för mej men kommer i alla fall att följa den via TV och internet så mycket som jag bara kan.

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringen av Bloggen nu några månader och detta beror helt enkelt på mitt boende inte har något internet ännu och kan därför inte uppdatera Bloggen via datorn men jag börjar känna att det är dags att börja uppdatera Bloggen eftersom att man inte vet när internet kan vara klart och därför har jag bestämt mej för att börja uppdatera Bloggen via mobilen så att jag får den uppdaterad.

Jag vet att inlägg via mobil inte är lika bra som inlägg via datorn men i fall jag ska kunna få Bloggen uppdaterad så får det bli så här ett tag framöver tills boendet har internet så att jag kan uppdatera från datorn igen.

För övrigt så har jag semester två veckor nu och ska bara vara hemma och ta det lugnt och uppdatera Bloggen så klart.

Likes

Comments

Hej!
Just nu är jag inne i en dålig period igen i mitt liv där allt inte känns så bra just nu och varför jag inte känner mej helt bra är inget som jag tänker skriva ut på Bloggen men jag hoppas att jag ska känna mej bättre snart i alla fall.

Tidigare idag så var jag och städade i min lägenhet så nu känns det rent igen och jag försöker att städa varje Onsdag eftersom att jag tycker att det är en bra städdag

Förutom att städa så har jag även haft igång tvättmaskinen ett antal gånger idag och fortfarande tvätt kvar men jag vet inte om jag tar det idag eller senare i veckan det återstår att se.

Har börjat med att gå omkring med musik i öronen hemma nu och jag tycker att det känns väldigt bra för mej så det tänker jag fortsätta med.

Likes

Comments

Hej!
Jag ska verkligen börja försöka att bli bättre på att uppdatera Bloggen och försöka att göra det så bra som möjligt även om det blir från mobilen ett tag framöver och samtidigt hoppas jag att mitt boende kommer att få internet snart för det har varit lite problem med att få internet till mitt boende.

Jag har gjort en ändring i mitt arbeta schema att jag kommer att vara ledig på Onsdagarna och bara jobba Måndag Tisdag Torsdag och Fredag.

Tidigare idag så slog jag i mitt knä i min lägenhet så nu har
jag en mildare smärta i mitt knä som jag känner av ibland.

Jag hoppas att smärtan i mitt knä ska gå över snart men ibland kan smärtan sitta kvar länge

Började även med att
laga Italiensk mat den här veckan så nu har jag Italiensk mat hemma i matlådor som jag kan värma och äta till middag
Likes

Comments

Hej!
Var ganska länge sen jag Bloggade nu men eftersom jag fortfarande inte har fått något internet till mitt boende så behöver jag Blogga från mobilen och att Blogga från mobilen blir inte lika bra som att Blogga från datorn men eftersom jag inte vet när vi kommer att få internet till boendet så tänkte att jag skulle börja Blogga från mobilen tills vidare så att Bloggen inte ska läggas ner och jag hoppas att det går bra med mobilinlägg tills vidare.

Likes

Comments