Personligt

Nattliga Tankar

Livets olika vägar kan vara tuffa mot en ibland särskilt när man har kämpat så hårt för något och det sedan ändå inte räcker till. Det blir lika tufft att släppa taget som att det är tufft att hålla kvar. Det blir som om man håller så hårt i ett snöre och tillslut väljer att släppa taget det är klart du kommer ha märken kvar i handen efteråt.

Relationer kan vara tuffa oavsett om det är inom familjen en vän eller en partner. Man upplever olika prövningar här i livet för att hitta sig själv och bli stark inom sig. Jag tror mycket på ödet och att inget lämnas av slumpen.
Redan från start på detta året så har det varit ett riktigt kaos år för mig, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer faktiskt hellre att skratta åt det för jag känner själv att det finns faktiskt inget just nu som kan gå sämre än vad det har gjort. Riktigt 17 år som jag brukar säga. Just nu så säger mitt hjärta flera olika saker till mig som jag ska göra eller bör leva. Jag har alltid klarat mig själv, alltid, men dom senaste månaderna så är det som att jag har levt i en dimma och tillslut inte varit mig själv varit frustrerad att jag inte känner igen mig själv men sen har frustrationen lagt sig till att jag har accepterat den jag har varit men har inte alls gillat det. Det är som att dimman har blivit min vardag och det "normala" sättet att leva på. Nu när jag har kommit ut ur dimman så inser jag att jag verkligen inte alls mådde bra sa aldrig vad jag tyckte och tänkte för jag var rädd hur andra skulle reagera gömde mig bakom allt som jag kunde gömma mig bakom och försvarade andra mer än vad jag försvarade mig själv. Jag måste säga det att det är sjukt skönt att känna att man börjar bli sig själv igen. Jag skrattar, har kul, hittar på massa saker, kan inte sitta still, och det viktigaste av allt står upp för mig själv. Den gamla Jenny helt enkelt. Ändå så kan jag ibland stanna upp och få ont i magen för jag saknar allt som jag har lämnat bakom. Känslan av att ens andra hälft inte står där och backar upp eller får en att känna sig hel.
Ibland måste man tvinga sig själv att göra vissa beslut. Även fast man önska att det slutade annorlunda. Man måste för sin egna skull.

Tillslut så kommer märkena från handen läka de med, efter lite tid.


Pusshej.


Likes

Comments