Vår lördag & nya sängkläder i marmor

Allmänt, Shopping, Tips

Idag gjorde vi något jag verkligen har längtat efter. Vi har sedan några helger tillbaka bestämt att vi skulle åka till lek & buslandet men eftersom vi haft tusen andra saker som också har behövt göras så har vi skjutit på det.
Den lördag var dock helt oplanerad så efter en skön sovmorgon till strax innan 9 så bestämde vi oss för att ta en tur iväg och leka.
Nog för att Jack & Nova leker väldigt bra hemma oavsett vad det kan vara men det finns inget som går upp emot att se dem rusa in på ett lekland. Helt lyriska och så redo att busa gärnet. Vi har sprungit upp och ner, klättrat, åkt rutchkana, kastat boll, jagat varandra och skrattat i mängder. Måste jag säga hur slut både jag och Christoffer var efter över en timme där? Barnen hade nog lätt kunnat leka ännu mera men efter en timme var det nog för vår del. Då kom några tårar men sedan var det dags att bege sig hemåt. Jag älskar lek & busland och jag tycker det är så himla roligt nu när Jack & Nova blivit lite äldre så man kan leka, PÅ RIKTIGT! Och såklart, att få se dem så lyckliga. Få saker som slår det 💗

Nu i eftermiddag har vi ätit god mat, tittat på hockey och myst här hemma i massor. De små somnade för ca en halvtimme sedan efter att vi bytt sängkläder och fixat lite. Här ser ni en liten del utav mina & Christoffers nya och helt fantastiska påslakan från Borganäs i marmor 😍😍 När jag såg dessa på nätet nyligen blev jag helt tokig! Så nu har vi dessa hemma. Och visst är dem fina? ☺️✨
Ni hittar dem nog enklast genom att googla på Borganäs.
Och när vi ändå är inne på det spåret. Jag ska försöka att visa er Jack & Novas nya superfina sängkläder också. De är ifrån samma märke men jag hann inte fota dem idag. Men förhoppningvis imorgon.

Ha en underbar kväll 💗

Älskade fantastiska dotter 💕 Så kul när vi båda äntligen kan matcha med flätor 👌🏼

Gillar

Kommentarer

elinstraat
elinstraat,
Vilka gulliga bilder, med matchande flätor!
nouw.com/elinstraat
missvernersson
missvernersson,
lisoball
lisoball,
Jag köpte mina marmor-lakan på gekås. 👌🏻 Så fina! Älskar flätorna! 😊
nouw.com/lisoball
missvernersson
missvernersson,
Ja jag hörde att de fanns där 😍😍 Tack!
nouw.com/missvernersson
ahlberglinn
ahlberglinn,
Gud så härliga bilder!! Och sängkläderna har jag önskat mig i julklapp, så fina!
nouw.com/ahlberglinn
missvernersson
missvernersson,
Tack goa du ☺️ Ja jag förstår dig! Så fina 😍👌🏼
nouw.com/missvernersson