Välkommen till oss- barnens rum

Allmänt, Nova & Jack, Hem & pyssel

Då var det äntligen dags att visa upp lite från lägenheten! Trots att det inte är helt klart så orkar jag verkligen inte hålla mig längre.

I barnens rum är det väl som det ska fixas mest då mattan ska bytas ut till en grå rund, fluffig, stor, mysig matta. Vi ska även hänga upp gardiner då jag av någon märklig anledning glömde köpa med det när jag fixade till de andra rummen. Förutom det ska även tavlor och annat komma upp på väggarna samt lite småplock göras och barnens grå & rosa sänghimlar ska hängas upp. Tror det kommer bli så mysigt då! Och för er som vet hur vi bott tidigare med alla barnleksaker i vardagsrummet, jag tror inte ni anar hur underbart det är att de har ett eget rum med sina egna grejer. Ja jisses, detta är det bästa tänkbara! Barnrum är verkligen grejen.

När vi gjorde flytten valde vi även att byta bort barnens spjälsängar. Istället ville vi ha de sängar som jag och min bror hade när vi var små. Och innan dess hade min farmor den ena & min farfar den andra. Kan ni förstå att den ena sängen är från 1914?!?! Helt galet! Nu är de nymålade och upprustade så två barn till kan sova i dem. Känslan av att veta att man själv som barn har legat i en utav dem, mäktigt!

Mini Speeders hittar ni HÄR!

Klädhängare HÄR!
Ryggsäckar HÄR!

Grå/rosa lådor HÄR!

Pussel HÄR!

Nallebjörnar HÄR!
Rosa/vit kudde HÄR!

Kök HÄR!

Vimpel HÄR!

Muffins HÄR!

Är ni nyfikna på resten utav lägenheten?! Jag ska försöka få till ett inlägg med det inom en snar framtid. Då kommer även före bilder upp så ni kan se hur det såg ut innan vi la golv och fick in våra möbler!

Gillar

Kommentarer

Rosinjahoffe
Rosinjahoffe,
Gud så fint 😍
nouw.com/rosinjahoffe
Idas beauty ,
Åh så fint! Vart är sängarna ifrån? 😊
finest.se/idasbeauty
linarebecka
linarebecka,
Ååh så mysigt 💕 häftigt att sängarna ens håller 🙈👍🏼
nouw.com/linarebecka
Livetikokosnoten
Livetikokosnoten,
Barnens rum är helt bedårande! Så mycket fina grejer. Älskar de små bilarna. ❤️
nouw.com/livetikokosnoten
CarolineDrougge
CarolineDrougge,
Mammatill2flickor
Mammatill2flickor,
Herregud vilket fint barnrum♡
nouw.com/mammatill2flickor