Välkommen till oss - vardagsrummet

Allmänt, Hem & pyssel

Ni är välkomna in till oss och först ut om man bortser från barnrummet som ni redan sett är vardagsrummet. Lite längre fram kommer även bilder på hall samt kök &mitt och Christoffers sovrum. Jag tänker mig att vi tar lite efter hand så och delar upp det! Ska även försöka få upp ett inlägg med hur det blev i barnens rum. Nu är ju faktiskt sänghimlarna uppe!

Men först ut, vardagsrum! Här tror jag faktiskt vi känner oss nöjda och möjligtvis om vi skulle känna så kommer det upp någon hylla på väggen bredvid soffan (den väggen som knappt syns på bilderna här). Men än så länge tycker jag det känns bra och hellre en vit vägg än bara en massa saker överallt bara "för att".

Och en sak till! En liten hemlis bara för er, ni behöver väl inte skvallra!? Ja vårt hem är fullt av plastblommor, och ja jag vet att det är supersnyggt med riktiga blommor men jag föredrar faktiskt helt OK plastblommor istället för stendöda riktiga. Både jag och Christoffer är sämst vad gäller blommor och jag tror typ våra fingrar är svarta och förgiftar varenda blomsort. Tro mig! Vi har testat både orkidéer och kaktusar men de dör de också så nu är det all in på plast. Det kan man ju faktiskt skratta lite gott åt!


Nu ska jag sluta tjata så ska ni få kolla bilderna istället! Avslutningsvis finns länkar till vissa utav produkterna jag vet vart de kommer ifrån. Och såklart finns även en rabattkod till er! Några av grejerna kan ni klicka hem läskigt billigt just nu under rean också så passa på!


FÖREBILDER:

EFTER:

Prints HÄR!

Kuddfodral HÄR!

Kuddfodral helrosa & helvit HÄR & HÄR

Fönsterlampa HÄR!

Matta HÄR!

Filtkorg HÄR!

Filtar HÄR!

Spegel HÄR!


Eftersom vissa av produkterna jag länkat finns hos Ellos har jag även en rabattkod att dela till er som ni kan använda i kassan:

345413

20% rabatt på din beställning - inkl. reavaror och varumärken! *Villkor: Gäller på kläder, skor, accessoarer, ¿Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty¿, hemtextil, hemdekoration, inomhusbelysning, möbler, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-07-31 , så långt lagret räcker. Gäller ej varor värkta med "kampanjpris". Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.Inlägget innehåller adtractionlänkar. I samarbete med Ellos.

Gillar

Kommentarer

Livetikokosnoten
Livetikokosnoten,
Plastblommor is da shit! Vi har också plastblommor förutom några tåliga gröna som klarar torka bra 😆
nouw.com/livetikokosnoten