Välbehövlig shopping

Finns det någonting hemma hos er i kläd eller skoväg som ni inte klarar er utan? Jag har något sådant som jag tänkt på alldeles för länge att jag ska kosta på mig men varit för snål för att göra! Vet ni vad det är för något?


Jo ett par pumps! Oavsett vad man ska göra så behöver man ha ett par pumps hemma. Inte för att man använder det varje dag utan mer för att det ska finnas de gångerna man verkligen behöver dem. Till exempel om man vill vara lite extra fin någon dag. Till klänning är ju pumps skitsnyggt men även för att pimpa till jeans outfiten en aning. För visst gör det mycket att lämna sina sneakers hemma och istället ha ett par snygga skor med lite klack. Sen är det inte så att jag ofta kan göra det. Jag menar vem orkar stå 8 timmar i butik med högklackat? Inte jag iallafall! Men hade jag jobbat på kontor hade det nog sett annorlunda ut. Men om vi bortser från till vardags. När mer behövs ett par snygga pumps? Jo till möten eller kanske på fest och kalas. Jag vet att jag vid så många tillfällen det senaste saknat ett par snygga och bekväma klackar!

Nu har jag äntligen slagit till och tro det eller ej. Jag är glad att jag la några extra kronor på dem istället för att välja det absolut billigaste från skopunkten som jag alltid tidigare gjort. Klackar måste verkligen vara mjuka och bekväma för att man ska orka gå i dem! Och det märks så stor skillnad på kvalitet och hur de sitter på foten. Galet!

Nedan har ni mina nya favvisar helt enkelt! Och vill ni kika in dem på hemsidan så finns dem HÄR! JUST NU till 30% rabatt dessutom!

Det bästa med dessa måste ändå vara att klacken är ganska så bred! Det gör att de helt enkelt blir lätta att gå i ☺

I samarbete med Ellos

Gillar

Kommentarer

ssarapersson
ssarapersson,
Tänkte bara tipsa om min giveaway på bloggen där du kan vinna produkter från nya Libero baby care sortiment
Kika gärna in, det hade varit super roligt 😊

http://nouw.com/ssarapersson/giveaway---libero-29109458
nouw.com/ssarapersson