Vad hände där?!

Tisdag, en dag helt i vabbandets tecken!

I fredags var Jack febrig och det höll i sig över helgen. Första gången på ganska så länge nu faktiskt så man kan ju inte klaga ändå. Det går ju inte direkt att jämföra med den där extremt hemska period vi hade i vintras där den ena magsjukan avlöste den andra.. nästan så. Så lite feber var faktiskt inte värst!

Men som vanligt! Bara några få dagar senare så är nästa barn sjukt. Så i måndags åkte Nova på feber och Christoffer fick vabba. Idag var det min tur att vara hemma. Dagen har gått otroligt fort ändå. Brukar tycka vabb-dagar är lite små sega och särskilt en sådan här dag med grått och tråkigt väder. Men inte då! Dagen har rusat förbi, vi har haft sällskap av min farbror och förutom det har det lekts massor. Idag känns det helt klart som att Nova är på bättringsvägen iallafall.

Lite tidigare ikväll åkte jag mot affären för att kunna fylla kylskåpet en aning. Börjar det eka så är det ju inte roligt! Väl hemma, klockan var alltså då ca 18.30 kliver jag innanför dörren och mot min stora förvåning sover båda barnen. Vad hände där?! Jack hade kommit till Christoffer och sagt "sova" och vips låg han i fosterställning i sängen med napp & snutte och väntade på att någon skulle lägga över honom täcket. Nova hade somnat på soffan under en filt där så henne var bara att bära in så sov de båda för kvällen. Vilken tur att jag tyckte det skulle passa så bra med revbenspjäll just idag, ännu bättre när man kan landa i soffan i tid när båda barnen sover. Nu tar vi kväll! 💗

Gillar

Kommentarer