Vacation mode: on

Godmorgon säger jag från Cypern! ☀️

Gällande flygresan så gick den okej om ni vill ha en liten uppdatering på den fronten. Jag hade någonstans föreställt mig att Jack & Nova skulle somna innan vi var framme i Cypern eftersom vi skulle landa strax efter 22 ca. Men tror ni det? Nejdå. De höll sig vakna båda två så ja flygresan var faktiskt aningen mastig ändå. Fullt ös i fyra timmar på väldigt liten plats. Tur vi hade 4 personer bakom oss som tyckte Jack & Nova var jätteroliga. Räddade mycket.


Nu har vi varit här sedan natt till lördag och dagarna går oerhört fort. Vi njuter till fullo och det finns inget att klaga på så sett. Vädret är topp. Barnen leker från tidig morgon till eftermiddagen. Vi varvar med pauser i skuggan och även inne på hotellrummet. Igår var det minidisco och barnen fick träffa Bamse. Det går inte ens att beskriva lyckan hos dem både under tiden de var där samt efteråt.

Nu väntas ännu en dag i solen med massa bad och lek. Underbara semester ☀️🍉🌸


Förresten! Jag har under resan här läst min första bok inom Juridik och jag är mer än taggad på att börja plugga nu. Från att knappt ha vetat något alls egentligen till att nu åtminstone ha fått en något större inblick i åtminstone det grundläggande, även om det såklart är en väldigt liten del. Jag vill oavsett bara fortsätta och fortsätta känner jag. Lära mig allt mer och vidga kunskaperna. Jag känner på mig att detta kommer bli så bra! 🤓📖

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Wow så härliga bilder 😊
nouw.com/belliblonkan