Vabb, en helg borta & ångest

Hej på er! Är ni friska. Det är vi. Efter en vecka med vabb så är vi alla på benen. Nu håller vi alla tummar att Jack & Nova slipper magsjukan. Denna veckan ska de vara på förskolan 3 dagar och jag hoppas innerligt inte vi får med den skiten hem igen. Nu får det räcka. För lång tid framöver helst...

Hur har er helg varit? Vår har varit bra. Lite sådär spontant valde vi att åka till Värmland igen. Vi var lediga, sugna på att se Färjestad och såklart även träffa min pappa & syskon. Så där har vi varit hela helgen. Sett en dålig hockeymatch 😉 Haha! Åkt pulka, lekt i snön och bara gosat oss 💗 Jack & Nova har varit så glada! Deras glädje när de får höra att de ska träffa sina mostrar, morbror och morfar. Bästa bästa! De verkligen älskar det.

Nu är det dags för en ny vecka med fullt upp. Jag ska erkänna att jag haft lite ångest för just dessa två kommande veckor då jag har så mycket som ska göras och fixas. Nästa vecka är det dags att byta arbetsplats igen så även nu kommer det bli omställning. Men tror att det kommer bli toppen! Kan inte bli annat. Däremot är det ju som sagt mycket som ska ordnas innan dess och visst kan man bli aningen stressad. Men jag kan varken trolla eller göra något åt det så jag får helt enkelt bita ihop och låta dagarna passera på ett eller annat vis.

Full inlevelse i Snowracer-åkandet 😂🙈

Gillar

Kommentarer