The weekend

Godmorgon tisdag måste jag väl ändå börja med att säga! En kall dag men den verkar ju åtminstone bli solig. Och på tal om sol, vilka dagar det varit! ☀️ Söndagen var väl lite sådär men både fredagen, lördagen & gårdagen var ju vädret helt strålande. Hej sommarvärme, åtminstone under helgen!
Vår lördag spenderades 100 % utomhus. Dagen började med en promenad redan vid halv tio. Och då var både kortbyxorna och linnet på. Det blev lek i lekparken någon timme innan det sedan var dags för lunch. En kort lunch-nap för barnen och sedan var det fullt ös igen! Grillen tändes för kött, champinjoner & majskolvar och timmarna fortsatte att spenderas ute. Vi hann med en cykeltur på eftermiddagen och sen tog jag ett glas rosé i solväggen. Kan ha varit en av de bästa dagarna på riktigt länge faktiskt!
Söndagen spenderades mestadels inomhus. Men, jag tror varken Jack eller Nova tyckte det var tråkigt då vi besökte Volvo-museet i Göteborg och jisses så nöjda 2 åringar vi hade med oss! Att se bilar, lastbilar, grävmaskiner, traktorer & bussar överallt när man är som dem och älskar allt på hjul. Ja det måste väl ändå vara drömmen. De verkade uppskattat iallafall och nöjda barn ger nöjda föräldrar!

Gillar

Kommentarer