Syskon påväg

Allmänt

Jag kan inte låta bli! Jag vet att många av mina nära och kära ofta säger att jag inte får skriva sådana här rubriker. Att det chockar dem och gör dem lite smånervösa! Men lugn, det är inte som det låter. Även om jag kanske önskar att vi hade haft syskon påväg så känns det väldigt väldigt bra som det är just nu. Det både räcker och blir över 😉 Åtminstone vissa dagar, vissa stunder! Men jag kan oavsett inte låta bli att bli superavis på alla gravida. Jag kan sakna magen, sakna sparkar och buffarna. Jag saknar till och med att ligga vaken mitt i natten och känna någon röra sig och leva rövarn där inne.
I framtiden hoppas jag att vi får vara med om ännu en graviditet. Verkligen! Tänk att få se Jack & Nova med småsyskon. Åh vad underbart! Sen ska jag erkänna att tanken kring att det faktiskt skulle kunna bli två en gång till känns ju lite knäpp men ganska frän ändå. För chanserna ökar ju faktiskt. Har man väl fått tvillingar en gång är chanserna större att man får det igen. Och med tanke på att jag förmodligen av någon anledning kör med fler ägg på samma gång ja då vet man ju aldrig 😁 och i kombination med en ökad ålder. Ja tvillingar igen. Det hade ju varit något haha.
Nej syskon alltså åh vad mysigt! Men första har vi minst sagt lite annat att ta tag i. Vi ska bestämma vart någonstans i världen vi vill bo. Ska vi bo kvar kring Göteborg eller går flyttlasset mot Värmland. Ska vi byta upp vårt boende. Ja vi har mycket att fundera på. Själv känner jag ju att hus ligger helt klart som prio på listan och sen kommer eventuella syskon aningen längre ner. Men att vi kommer dit, det vet jag att vi gör. Frågan är bara när? 😉

Gillar

Kommentarer

Göteborgsmamman,
Men gullepluttar! :O
Kram <3
goteborgsmamman.se
jagochjuno
jagochjuno,
Men vilken fantastisk bild!
nouw.com/jagochjuno
hannagothberg
hannagothberg,
Glöm inte vara med och tävla i min julkalender! Kramis <3
nouw.com/hannagothberg
linarebecka
linarebecka,
Haha men sluuuuta blev nästan lite besviken😂😂
nouw.com/linarebecka
missvernersson
missvernersson,
HAHAHAHA 😂😂👌🏼
nouw.com/missvernersson
bolmgren
bolmgren,
Vilken underbar syskonbild! 😊 😍
nouw.com/bolmgren