Summer

Sommaren närmar sig med stormsteg! I år ska jag och Christoffer ha gemensam semester i hela fyra veckor. Något jag verkligen ser så mycket fram emot. Barnen får vara lediga, vi ska hinna med en Stockholms-tripp, dagar i Värmland med släkt och vänner, cykelturer, en massa sol och bad och såklart även lugna njutbara dagar. Jag längtar så!!

Sommarens kläder har börjat inhandlas. Kortbyxor, linnen, t-shirts, jumpsuits, klänningar. Ska försöka hitta några söta somriga skor också till kidsen snart, visar upp några jag gillar här nedan. Egentligen har de sina marinblå converse som dem ska matcha så snyggt i men några söta typ ballerina eller sandaler tror jag också dem behöver ☺️

Här nedan har ni några av de senaste inköpen och lite annat som står på "vill ha-listan".


Alltså kolla in detta supersöta sov-set! Jordgubbar all over, love it! Perfekt nu när det blir varmare och man vill ha lite tunnare/mindre kläder att sova i. Nova var sååå nöjd!

Sedan har jag även införskaffat ett varsitt par kortbyxor samt en t-shirt var till dem. Novas lite "sötare" & Jacks lite "coolare". Hur kommer det sig att det nästan alltid är så? Haha. Men oavsett, fint var det.


JUST NU får ni även 25% rabatt på en hel beställning om ni uppger koden 355737. Så passa på. Vill ni göra er några vår/sommarfynd så är det en bra tid att passa på 😍☀️🌿🌸


Här nedan kommer några WANTIES.

Jumpsuit HÄR

Sandaler HÄR

Klänning HÄR

Sandaler HÄR

Kortbyxor HÄR

T-shirt HÄR

T-shirt HÄR

Sko HÄR

Kortbyxor HÄR


I samarbete med Ellos

Gillar

Kommentarer

EmmizFashion
EmmizFashion,
EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Så mycket fint 😍
nouw.com/emmaafrida