Sommar sommar sol!

Sommar sommar sol!

Kan man annat än att älska detta vädret? Sol, blå himmel, oslagbart! För mig är och har sommaren alltid varit den bästa årstiden. Jag älskar solen, jag älskar värme, ledighet, långa härliga kvällar med vänner, grilla, sola, bada och göra massa utflykter. Ska det vara något att klaga på så är det väl kanske just värmen. Vi vill ha liiite varmare. Men det kommer nog snart!

När jag var yngre var alltid mina somrar förknippade med just cykel. Jag cyklade till och från allt. Eftersom vi bodde några kilometer utanför stan så fick man alltid cykla in för att träffa vänner och hitta på saker. Jag vet inte hur långt jag cyklade varje dag men långt var det! Lite skillnad mot när man sätter sig på cykeln nu och dör efter minsta lilla uppförsbacke haha. Det var tider det helt enkelt, när man cyklade konstant! Men vet ni. Vi har ju tidigare haft barnsitsar på min och Christoffers cyklar. Och vi har självklart kvar dem. Men eftersom det är lite svårt att som mamma kunna få med sig båda barnen samtidigt när man är själv så har jag valt att införskaffa något som
vi förhoppningsvis kommer ha stor användning av i sommar och som barnen lär älska. Än har den inte kommit men när jag väl fått hem den och vi hunnit testa så ska jag visa er vad jag beställt för något ☺️😘 Håll utkik!

Min outfit, denna superhärliga tunna & luftiga playsuit kommer ifrån Bubbleroom och ni hittar Puri playsuit för ENDAST 179:- HÄR!

Vill även tipsa om att Bubbleroom just nu har en enorm rea! 😍 Jag har precis klickat hem klänningar och nya jeans till superpriser! Ni kommer direkt till rean om ni klickar HÄR! Och självklart vill jag dela med mig utav några reafavoriter 🌸

Lacy Gold Top HÄR! 149:-

Adelina klänning HÄR! 299:-

Tyra Byxa HÄR! 199:-

Elenorah Skirt HÄR! 139:-

Meringue Strech Dress HÄR! 299:-

Jannike Kjol HÄR! 179:-

Triangle Bikini Bottom HÄR! 222:-

Kathrine S/S Top HÄR! 299:-

Henya Shirt HÄR! 239:-


Priserna är reapriset så ni får passa på att fynda med upp till 60% rabatt ☺️🌟

I samarbete med Bubbleroom

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
linarebecka
linarebecka,
Grymt fin jumpsuit😍 och ditt håååår! 😱💓
nouw.com/linarebecka