Små utflykter

Jag nämnde i något inlägg tidigare att jag hade beställt grejer till Jack & Nova som förhoppningsvis skulle bli uppskattat av dem. Denna cykelvagn i samarbete med Jollyroom var bland annat en av grejerna vi fått hem.

Vi ville faktiskt ha en sådan här redan förra sommaren men eftersom vi inte hade någon ledighet på samma vis då som nu så blev det lixom aldrig av. Men nu så!

När jag kom hem med detta paketet blev båda barnen helt spralliga. Hoppade runt och ville ut och cykla direkt. Tror ni de var nöjda när allt väl var ihopsatt och cykelhjälmarna åkte på?! De älskar den!

Och för er som vill kunna förflytta er med flera barn samtidigt med cykel så är denna verkligen superbra! Barnen tycker det är sååå roligt och även jag också ska erkännas. Känns tryggt att ha dem fastspända i den med både bälten och cykelhjälm. Denna vet jag med säkerhet kommer bli använd många gånger framöver. Och något som är bra är ju att det även finns regnskydd ifall vädret inte är helt på topp. Sommaren i Sverige vet man ju kan vända fort och på bara kort stund har solen bytts ut mot en regnskur. Men vad gör det? 😋

Olika cykelvagnar hittar ni på Jollyrooms hemsida under kategorin skid- & cykelvagnar och den modell vi har heter North 13.5 cykelvagn roadster red & det är hela 63% rabatt på den just nu 😌🙌🏼

Vagnen kan även kopplas av från cykeln och istället sätter man då på ett litet hjul framtill. På så vis kan cykeln även användas som promenad/springvagn ☺️ Detta syns ej på bilderna men för er som undrar så är det väldigt enkelt att skifta mellan att ha den som cykel/springvagn.

I samarbete med Jollyroom

Gillar

Kommentarer