Simple & soft

Har ni något särskilt som ni bara älskar att klä er i efter en lång dag på jobbet, en intensiv vecka full med planer eller kanske bara en ledig härlig söndag exempelvis? Jag verkligen älskar de dagar jag får klä upp mig lite extra. Jag tycker det är superroligt att få vara fint klädd på jobbet men det finns verkligen få saker som är så underbart som att få gosa ner sig i en skön oversize tröja... En pyjamas eller nattlinnen funkar faktiskt också bra ska jag erkänna! Finns det något bättre än mys? 😉😍 Och på tal om mys! Jag och Christoffer pratade faktiskt om detta häromdagen och vi båda kom fram till att mys måste vara mitt favorit ord. Jag blir nästan lite fnittrig nu när jag skriver det haha! Allt är mys i mitt liv typ. Är det inte barnen som vill ha täcke-mys i soffan då är det jag som myser i pyjamas eller så har jag te-mys, eller kanske kaffe-mys. Pratar jag om vadå jag ska göra "till helgen" ja även då är det alltid något som har med mys att göra 😂 Jag måste helt enkelt vara väldigt mysig av mig? Eller någonting i den stilen 🙈

Nu börjar denna veckan helt klart lida mot sitt slut och vad är väl bättre än söndags-mys?! Yaaay 🙌🏼 Denna tröjan/klänningen är den perfekta goströjan! Den är till och med trosvänlig. Alltså såpass lång att man bara kan ha trosor under utan att ge någon en rumpchock. 😄 Perfekt! Mysplagg är det bästa!

Denna fantastiska skapelse är ifrån Bubbleroom och den finns i denna blå färg som jag har. Den ser nästan svart ut på bilderna men den är blå. Och vill man hellre ha den i svart så finns även det!

Länk här --> Sweatshirt klänning


Här nedan har ni några andra klänningar som både är snygga och ser sköna ut 😍

I samarbete med Bubbleroom

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så snygga! sällan en klänning är både bekväm och snygg 😉
nouw.com/angelicacarlsson