Så trött på att VABBA & trött på sjukdomar!

Allmänt, Nova & Jack

Ursäkta mitt lite halvbittra inlägg här nu men fasen va trött jag är! Det känns som att den ena sjukdomen avbyter den andra. Är det inte det ena barnet så är det den andra eller så är det jag själv eller Christoffer. Sjukdom efter sjukdom lixom avlöser varandra gång på gång. Är det inte VAB ena dagen ja då är jag själv sängliggandes och helt förstörd. Häromdan var jag hemma och mådde kasst och det var tredje gången inom loppet av ca 2 månader. Vad händer? Jag som vanligtvis kanske är sjuk 1-2 gånger om året har precis slagit till rejält och satsat på sjuk på heltid. Nej inte riktigt men det känns nästan så. Peppar peppar ta i trä, än har vi åtminstone klarat oss ifrån Vinterkräksjuka! Halleluja för det ändå. Då kan faktiskt feber vara ganska okej ändå... trots allt!


Men till något annat,

jag vet inte om ni redan sett på instagram kanske att jag säljer av endel kläder efter Jack & Nova. Även lite annat smått och gott finns också så som filtar & tjocka overaller. Så för er som är intresserade är det bara att klicka in på @missvernerssonbloppis

Gårdagens nybadade mysunge! Glad trots hög feber 💗

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
ja fy sjukdom är aldrig kul.
nouw.com/yasminegill
Catrine
,
Åh, vad tröttsamt men jag vill bara ge några tips som man kanske inte tänker på i vardagens lunk... men att koka napparna barnen har på förskolan och hemma VARJE dag minskar smittspridningen något oerhört. Att när man kommer hem efter förskolan byta kläder på barnen och inte använda kläderna en dag till utan direkt i tvätten, tvätta gosedjur ofta i 60 grader. lära barnen att tvätta händerna noga.. finns en jättebra film på youtube, tvätta tvätta liten hand kan du söka på. Hoppas nu att ni kan få vara friska ett tag!
missvernersson
missvernersson,
Åh tack snälla! Så bra 💗 Nej verkligen inte alltid man tänker på detta! Supertips ☺ Ha en fin dag!
nouw.com/missvernersson