Så mycket kärlek

Godmorgon säger vi till strålande sol! ☀️

Gårdagen var ju näst intill oslagbar om man ser till väder. Sol, bar backe och ett näst intill vårväder. Åtminstone om man bortsåg från blåsten! Idag vaknade vi först till snö så lite besviken ska jag erkänna att jag blev. MEN! Nu är det strålande sol och jag tvekar inte en sekund på att det mesta av nattens snö är borta alldeles snart.


Idag kör vi ännu en VAB-dag. Jag förstår verkligen vad som menas med vabruari. Det har helt klart fått en ny innebörd 🙈 Men nu är det ändå på bättringsvägen vad det verkar och snart så snart hoppas jag att de små är friska.


Vet ni vad? Jag sitter faktiskt fortfarande i soffan. Jag dricker mitt kaffe och läser mailen samtidigt som det skrivs blogginlägg och förbereds endel annat. Barnen har kollat på Dr McStuffins men nu hör jag hur det låter i tågbanan inne på deras rum. Så jag antar att det är där de är 😁 Vi började faktiskt denna morgon med lite gos under filten i soffan. Tycker det är en utav de bästa stunderna på dagen. Trötta barn som kan tänka sig att mysa lite extra med sin mamma. Bästa tänkbara! 💗

Gillar

Kommentarer

mathildaelina
mathildaelina,
Åh så gosigt! 😍
nouw.com/mathildaelina