Oh sunny day

Det är torsdag och igår var jag tillbaka på jobbet för denna vecka. Men vilka fantastiska lediga dagar vi haft! Helgen ledigt och och ända fram tills i tisdags. Och ja tisdagen var ju helt klart oslagbar. Vilken vändning det blivit. Från snarare höstväder än vår till att det helt plötsligt igår kändes helt som sommar. Första dagen i kortbyxor blev faktiskt då! Man får ju passa på när solen är framme. Sen att det blåste lite kallt det var ju en annan femma.
Jag och barnen var ute hela dagen bortsett från den lilla stunden det var lunch och vila. Annars full rulle från morgon till kväll. En massa fotbollsspelande, picknick ute, häng i solen, lek i sandlådan och inte minst sparkcykel-åkande. Jack & Nova har haft varsin sparkcykel ett tag men inomhus kommer de ju inte riktigt till användning så äntligen kunde vi ta med dem ut. Så uppskattat var det! Vi tog oss en liten promenad och även där var Jack & Nova på varsin sparkcykel. De verkligen älskade det. En sådan dag klagar man verkligen inte över att vara hemma!

Men nu. Som sagt åter till förskola, jobb och vardagen igen. Nu längtar vi till helg och förhoppningsvis fint väder på vår ledighet.

Gillar

Kommentarer