Nytt i sovrummet

Eftersom påsken innebar ledighet innebar det också tid över till sådant man annars inte hinner med. Så som att inreda hemmet till exempel. Eller tja, hinns med? Det kanske inte har prioriterats kan man väl säga.

Ni vet säkert att det varit alldeles tomt över vår säng men äntligen har det blivit lite mer mysigt. Jag seriöst älskar det numera!

När jag fick frågan av Printler om att ha ett samarbete med dem tvekade jag inte en sekund. När jag har samarbeten är det väldigt viktigt för mig att företaget är något som tilltalar mig och såklart så även produkterna. Det första jag gjorde efter vår kontakt var att kolla in deras hemsida och jag överdriver inte om jag säger att jag älskade vad jag såg. Så himla mycket fint! Det svåra blev sedan att komma fram till vad jag ville ha och hur det skulle kombineras. Jag fick fantastisk hjälp med allt och efter lite fundering och sedan väntan så är nu allt äntligen fixat. Printsen kom med posten och tavellist samt ramar inhandlades efteråt. Vadå tycker ni? Jag är mer än nöjd 😍

Jag valde svartvita bilder då jag tycker det passar allra bäst in hos oss. Det mesta är svart och vitt och det är någonstans det enkla i det jag gillar!

Om jag ska välja en favorit så är det helt klart det stora 50x70 printet. Den tjejen och känslan i hela bilden 😍👌🏼


Vill ni precis som jag klicka hem några prints så har jag faktiskt ett erbjudande till er. Med koden vernersson15 har ni just nu 15% rabatt i 48 timmar! Men kom ihåg att det enbart är i 48 h.

Printlers hemsida hittar ni här!


I samarbete med Printler

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Jätte fint 😊
nouw.com/jeenyrosen
amandasääv
amandasääv,