Nollningen fortsätter

Hallå på er!

Är allt bra? Här rullar det verkligen på. Något annat kan jag nog inte säga. Nollningen löper vidare och vi har det så bra! Igår var vi faktiskt till sydligare breddgrader, ingen mindre stans än Danmark över dagen. Båten avgick från Stena Terminalen vid 8 igår morse och strax innan 00 inatt var vi hemma i Sverige igen. Vilken dag! Strålande sol, taggade nollor, beach-fotboll och en riktigt härlig dag tillsammans på Palmestranden. Jag kan inte klaga!

Jag vet inte hur många av er som har koll på nollningen på Göteborgs Handelshögskola men för oss pågår iallafall nollningen under tre veckors tid. Vi börjar nu närma oss en och en halv avklarad vecka. Nästa vecka drar vår första kurs igång och det är Grundläggande juridisk metod. Jag är så redo för att dra igång känner jag. Även om nollningen är helt magisk på all vis så måste jag ändå säga att jag längtar tills första kursen är igång. Jag menar, det är ju någonstans därför jag valt att börja studera 😉
Nollningen pågår även nästa vecka som ni kanske förstår men då vid sidan av första kursen. Då blir det alltså mest kvällsaktiviteter helt enkelt!

Bilder lånade från Handels Nollning på Facebook.

Gillar

Kommentarer