New in - bomber

Självklart ska vi börja denna måndag på ett bra sätt! Vi gör det med ett värdigt tips 😍


Häromdan fick Nova & Jack nämligen öppna ett paket från posten alldeles själva! Oftast när jag har varit och hämtat ut paket hjälper dem att bära in dem men sedan är det jag som packar upp dem. Men inte denna gång. Eftersom jag visste att det var deras nya bomberjackor som låg i så var det såklart dem som skulle öppna det. Vi hade lilla julafton här hemma och de slet upp varsin jacka efter att jag öppnat upp tejpen åt dem. Nova tog direk en svart/rosa och Jack den gröna. Lite komiskt! Men bra såklart för det var precis så jag tänkt.

Dessa två är båda från Ellos och jag kan verkligen rekommendera dem om ni har tänkt er bomberjackor i vår, både till stor som liten. Det finns flera olika barnmodeller och detsamma gäller även vuxenmodellerna. Så går ni i valet och kvalet om det ska inhandlas eller ej. Kolla in dessa först! Supersköna & supersnygga! Likey likey 😍👍🏼

Jag ser dock redan nu att vissa utav storlekarna är slut så vill ni syskonmatcha eller göra en familjematchning vilket också går borde ni nog skynda på innan alla tar slut! 😩 Man märker att det kommer bli en stor vårtrend med dessa jackorna även i år!


Här hittar ni alla bomberjackor hos Ellos!

Och tänk på att du just nu får 40% rabatt på dyraste varan med koden 355724 ☺️ Och genom att bara klicka på någon av länkarna ovan så får ni 25% rabatt på barnkläder och barnskor. Så just nu kan ni alltså exempelvis få 40% rabatt på din egen Bomberjacka samtidigt som det är 25% rabatt på barnens! PASSA PÅ!

I samarbete med Ellos

Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Men så fina 😍
nouw.com/josefinemoberg
elinawase
elinawase,