Jag hörde bara en stor smäll!

Alarmet var inställt på 04.50. Ungefär en halvtimme innan mitt alarm ringde så vaknade jag nog till mer än någon annan gång.

Jag vaknar, har precis öppnat ögonen.. tittar åt ena sidan, där låg Christoffer. Och precis när jag vänder mig för att titta åt andra hållet hör jag bara ett stort duns och ett barn som gråter. Jag flyger upp och lyfter upp Nova som precis landat i golvet. Hjärtat rusar och jag blir alldeles chockad. Hon gråter lite men inte värst ändå. Jag tröstar och sedan lägger jag henne innanför mig innan hon ganska så direkt somnar om igen.
Hon har alltså kommit och lagt sig bredvid mig någon gång under natten helt utan att jag vetat om det. Nog för att hon eller Jack ofta kommer över under nätterna men varje gång tidigare så har jag vaknat till av att jag hör dem vara uppe och gå. De brukar även säga typ "mamma" när de kommer och då svarar man ju för att sedan lyfta upp dem. Men inte inatt tydligen. Jag vet inte om hon har försökt prata med mig men jag sovit eller om hon bara klättrade upp och la sig intill. Oavsett så gick hjärtat i tusen bitar när man väl insåg att hon ramlat ner. Man vill ju knappt tänka sig in i situationen hur det är att ligga och sova och plötsligt med ett duns ramlar man ner och slår sig. Fy måste vara hemskt! Man känner sig verkligen som värsta föräldern genom tiderna också även om man såklart inte kan påverka allt!

Allt gick som tur var bra och eftersom hon bara grät lite innan hon somnade om så får man väl ändå tro att det gick ganska bra. Tacka vet jag mig själv som är lat och lägger morgonrocken på golvet på kvällarna. Kanske var det den som åtmsintone mjukade upp landningen en aning iallafall.

Nu har vi precis tagit oss en promenad till förskolan och både Jack & Nova är lämnade. Nu väntas jobb! Denna veckan är jag ledig på fredag och det ska bli så innerligt skönt att bara kunna hitta på något en heldag med kidsen 💗

Eftersom jag inte lagt upp något under helgen så kommer här några bilder 😘 Våfflorna såg jag på Loppis Facebooksida och det var tvillingarna Jessica & Angelica Lagergren som hade gjort dessa söta våffelhjärtan med glass och strössel. Tänkte det skulle vara en lite rolig sak även för Jack & Nova att få testa men dem var inte ett dugg intresserade. Tur jag har en sambo som uppskattade det 😁

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Ååh vad våfflorna såg goda ut!
nouw.com/filippaml