Jag har gjort det!!

Vet ni vad jag gjorde i helgen?! Jag har faktiskt gjort något jag knappt själv trodde.

Senaste månaderna har Christoffer varit på mig som tusan! Frågat vad jag vill göra framöver, hur jag tänker med mitt jobb, om jag vill plugga. Ja tidigare har vi ju haft så fullt upp med småbarn och tusen andra saker. Tidigare har Christoffer pluggat och med två nyfödda barn som vi hade då passade det helt enkelt inte in att jag också skulle plugga. Christoffer är färdigutbildad och har heltidsjobb. Jag jobbar också heltid just nu och ja, visst jag älskar mitt jobb. Jag tycker det är superroligt och jag har verkligen under många år nu fått göra det jag har velat.
Från dess att Christoffer varit på mig allt mer så har såklart tankarna börjat. Jag har velat fram och tillbaka, jag har vägt för och emot och någonstans har jag väl insett att det är min tur att göra det jag vill. Kanske släpps sargen och tryggheten. Kasta sig ut i det ovissa och faktiskt våga! I helgen tog jag steget. Jag har äntligen sökt till den utbildningen som jag vill allra mest. Den skrämmer mig på ett vis då jag undervärderar mig själv och tror att jag inte ska lyckas. Jag vet att jag har andra saker som gör att det kan blir riktigt tufft. Tex två tvååringar. Men jag vet också att folk har pluggat med barn innan mig. Det handlar nog helt enkelt om prioritering. Och i dagsläget får jag ju trots allt ihop det med både eget företag och heltidsjobb som butikschef så varför skulle det inte fungera att plugga heltid? Skulle jag komma in på utbildningen vilket jag i dagsläget inte vet så kommer det bli tufft och det kommer krävas en massa både av mig och de runt omkring mig. Jag kanske kommer behöva få avlastning emellanåt, jag kommer förmodligen behöva ha någon timme på helgerna. Ja jag får förmodligen prioritera min tid väl helt enkelt fast det gör jag ju idag också!

Vet ni vad jag har sökt till?! Jag har sökt till Juristutbildningen i Göteborg 🙌🏼🌟

Dagens outfit presenteras i samarbete med NA-KD.


Wrapped pants HÄR! Mina nya favoritbyxor. Finare kvalitet och supersnygga men ändå softa på. Funkar både till vardags och till fint beroende på vad man matchar till! 🌟


No thank you tee HÄR! Som ni vet gillar jag kläder med text & budskap. Denna är såå cool! 🙌🏼


Book clerk glasses HÄR! Dessa skönheter med vanliga glas utan styrka har kostat 299:- men ligger just nu på 90:- 😍


Ha en underbar dag kära ni! Det ska jag ☺️💗

Gillar

Kommentarer

fannymatildab
fannymatildab,
Gud så snygg du är! Och va kul att du sökt till juristutbildningen!😍
nouw.com/fannymatildab
mathildaelina
mathildaelina,
Jäkla snygging! Då håller vi tummarna att du kommer in! 😍✊🏼
nouw.com/mathildaelina
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Så fin! Så spännande, hoppas du kommer in! 👏🏼😍
nouw.com/josefinemoberg