Ja det blev som det blev...

... men vad hände egentligen?

Den här uppdateringen jag lovade er. Nog för att den kommer nu så bättre sent än aldrig visserligen men jisses vad dagarna sprungit iväg! Men vad säger man, den som väntar på något gott...!

Haha! Hej på er. Hoppas allt är bra. Förlåt för min frånvaro men jag har haft tusen andra saker så ja allt har visst inte hunnits med. Snart är det midsommar och imorgon görs sista passet innan lite ledighet. Sen vet ni vad? Då är det bara fem jobbdagar nästa vecka och 4 veckan efter det och sen går jag på min allra första välförtjänta semester! Åh vad jag längtar. Men först tar vi midsommar och allt som vad hör den till. Besök från Värmland får vi och förmodligen kommer åtminstone en dag denna helg spenderas vid kusten. Annars är planerna ganska öppna. Men sill och potatis det blir det!

Men juste! När jag äntligen fått tummen ur och skrivit detta inlägg så kan vi ju lika gärna köra BVC-besöket. Denna gång var Christoffer med Jack & Nova då jag jobbade och tyvärr inte hade möjlighet att hänga på just då. Allt hade gått superbra! Hanna vår BVC-sköterska plockade upp saker från en korg och Jack & Nova fick säga vad de såg, inga konstigheter. Glas, tallrik, boll, traktor etc. Även vissa färger som blå och röd hade de lyckats säga och det roliga var att hon blivit lite chockad och sagt:
-oj färger kollar vi inte förrän de är ca 4 år. Men superkul att de kan!
Sen är det visserligen inte helt felfritt såklart. Jack säger oftast att saker är blå förutom om han ser något rött. För då är den "jöööd som pappa bil". Ja juste. De är allt goa de små!
Gällande vikt och längd så följer de sina kurvor bra som de gjort hela tiden. Jack har hela tiden varit både längre och tyngre men denna gång var han längre men storasyster som hon är Nova hade blivit "större" och vägde faktiskt aningen mer. Så på ett år har Nova gått från 80,4 cm till 91 cm samt från 10,7 kg till 13,6 kg. Och Jack har gått från 82,7 cm till 91,6 cm samt från 11,5 kg till 13,5 kg. Båda växer så de knakar och de är inte längre våra små bebisar. Snarare stora bebisar 🤓

Gillar

Kommentarer