Inner beauty is great, but a little mascara never hurt

Godkväll på er! Hoppas ni haft en bra onsdag. Det har jag. Denna veckan har vi haft omskyltning på jobbet och jag har haft över öronen att stå i. Det som känns skönt är att jag verkligen lärt mig att kontrollera min stress väldigt mycket bättre än tidigare. Jag kan lixom försöka titta mer utifrån sett. Ta reda på varför jag är stressad, om det är något som jag faktiskt kan påverka och sen utifrån det planera sin tid. Trots att jag vissa gånger kan ha oreda kring mig så är jag verkligen i grund och botten väldigt strukturerad och ordningsam. Jag ogillar skarpt när det är oreda eller kos kring mig. Sen måste jag såklart acceptera att vissa gånger så blir det så. Men det får lixom inte ta överhanden. Precis som allt annat. Det ska vara lagom av allt då är det som bäst!
Men nu går iallafall denna dag mot sitt slut! Jag är påväg hem till barnen och jag ska in på affären en snabbis för att hämta paket ☺️


Och på tal om paket mina vänner. Vad säger ni om ny kläderna från Bubbleroom? När jag satt och beställde dessa förra veckan var jag skeptisk till en början. Jag hade väl sett framför mig hur det skulle kunna bli men jag brukar verkligen inte trivas i denna typ av kläder. MEN. Och verkligen MEN. Jag älskar det! Jag tycker det är såååå fint! Toppen är en riktig tio-poängare och jeansen, ja jag kan inte säga annat om dem! Skulle dock inte gå runt såhär tror jag. Jag hade nog känt mig aningen naken. Men kanske men en tunn snygg kappa över eller så? Nice!

I samarbete med Bubbleroom

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Så snyggt 😀
nouw.com/emmaafrida
emmel
emmel,
Så fin 😊
nouw.com/emmel