Get ready with me!

Allmänt, Shopping, Tips

Eftersom jag fått frågan om vad jag använder för smink så tänkte jag passa på att dela med mig. Alla produkter nedan har jag använt ett längre tag då de är mina absoluta favoriter och något som funkar för mig! Smink som jag inte får utslag & finnar av och som är enkelt att sminka sig med. Det enda jag inte använt sedan tidigare är Concealer/Contouring-paletten. Som ni kanske minns har jag använt mig utav Anastasias Contour-kit men eftersom priset är så hiskeligt så ville jag ändå testa något annat! Denna Concealer/Contouring-Paletten nedan innehåller alltså allt som behövs för att täcka blämmor/finnar & mörka ringar. Den består av tre krämiga concealers, 2 perfekta contouring-färger som inte är krämiga och även en rouge samt highlighter. Efter att ha testat den måste jag säga att den helt klart är över förväntan! Allt i ett kit och priset på bara 115:-!! Sååå värt om ni frågar mig! Så ett hett tips 😍

Vill förövrigt slå ett slag för Nyx Foundation. Har ni testat deras "Stay matte but not flat"? Är ni precis som jag och vill ha en heltäckande foundation då är denna super! Den är enkel att smeta på. Och även den har ett toppenpris! 89:- & den finns i 12 olika färger. Jag använder färgen soft beige. Så nedan kan ni alltså se hur jag gör mitt smink 😘

Steg 1

FOUNDATION - Som jag skrev lite högre upp. 89:- och så värd varenda krona. Heltäckande och man blir inte glansig efter en dag! Helt klart 5 av 5 🌟

Steg 2

PUDER - Mitt Creme Puff Puder minns jag knappt när jag började använda. Men det är läääängesen och det sviker mig aldrig!

CONTOURING-PALETTE - Här ser ni lite utav paletten. Längst till vänster kan ni skymta de krämiga färgerna och till höger ser ni rouge samt highlighter. För er som kanske inte vill lägga extrema pengar på smink men ändå vill kunna lägga en hel make-up så tycker iallafall jag att denna är super! Det finns lite av varje helt enkelt.

Steg 3

ÖGONBRYNSPENNA - Jag kan inte riktigt bestämma mig! Jag gillar färgen på denna penna men tyvärr kan jag inte riktigt komma överens med täckningen. Jag vill gärna ha något som lägger sig snyggt och täcker brynen samtidigt som det inte ska se ut som två svarta streck. Jag funderar på att testa denna pennan först och sedan kanske köra en pomade uppepå. Men den duger sålänge och uppenbarligen har jag 3 pennor hemma så något måste ju trots allt vara bra med den haha!

CONCEALER - Efter att ha målat i ögonbrynen brukar jag ta lite Concealer under brynet för att göra det lite skarpare. Funkar egentligen med ljus ögonskugga men jag tycker inte det täcker lika bra!

ÖGONSKUGGS-PALETTE - Dessa ögonskuggorna är verkligen to die for! Jag älskar älskar älskar dem!! Precis sådana färger som jag själv tycker jag passar i. Det bruna/beige ganska så neutrala. Gärna lite glitter 😉 Så trots ett lite dyrare pris, den håller länge och färgerna är 👌🏼.

Steg 4

LÖSÖGONFRANSAR - fransar från märket Depend.

MASCARA - Max Factors False Lash Effect klumpar inte och håller hela dagen. Den "ramlar inte av" om ni förstår hur jag menar. Vissa mascaror lägger sig efter några timmar gärna under ögat istället. Särskilt om man är lite varm utav sig som jag! Men denna är superbra.

LÄPPGLANS - På läpparna använder jag ett läppglans från Nyx som heter Soft Matte Lip Cream. En supersnygg matt färg som sitter superbra även om man dricker eller äter. Denna i färgen London.


Här nedan får ni lite bättre och närmare bild på sminkningen. Och vad tyckte ni egentligen? Jag hoppas ni känner er nöjda med inlägget och tyckte det var ett kul sätt att göra det på ☺ Om inte annat tyckte jag det! 😘

Vill även tillägga en sak! Till vardags använder jag inte lösögonfransar 😘

I samarbete med Nordic Feel.

Gillar

Kommentarer

agneslinnnea
agneslinnnea,
Vilket fint hår du har!!
nouw.com/agneslinnnea
hannahmeh
hannahmeh,
Men ååååh dina ögon!! Du är så vacker!
nouw.com/hannahmeh
moahakansdotter
moahakansdotter,
Men vad fin du är!
nouw.com/moahakansdotter
blivandebrud
blivandebrud,
Så fin du är alltså! 😊 Och jättebra inlägg! Foundationen ska jag absolut testa! Tack för fina tips!
nouw.com/blivandebrud