Första advent, IKEA-shopping & degiga magar

Allmänt, Nova & Jack, Shopping, Tips

Hej på er! Hoppas ni haft en riktigt mysig första advent 💗 Jag kan inte riktigt förstå att det redan är advent, vadå advent, i november redan.

Ljusstakarna är uppe. Julmusiken har spelats ett bra tag och det som saknas just nu för den riktiga feelingen är snö.

Vår första advent började med ett besök på IKEA. Varför vi behövde dit vet jag egentligen inte men som vanligt hittar man alltid något och hundralapparna rullar iväg. Jaja det kan man väl kosta på!

Förutom vår halvstressiga lilla IKEA-tur så har vi faktiskt haft en väldigt mysig dag tillsammans här hemma. Jack & Nova har varit med om sitt allra första RIKTIGA julbak. Förra året var de ju knappa året så det julbaket blev ju inget direkt för deras del. Men idag. Oj oj vad de har bakat & degat som de själva sagt hela dagen. "Baka" "Deeeeega".
Dagens bak har bestått av både knäck, pepparkakor & lussekatter. Så roligt! Och barnen uppskattade det verkligen. Barnen var fulla i mjöl, hela golvet, ja egentligen hela köket. Nova var ett stort fan av pepparkaksdegen och tog halva satsen och bet stora tuggor av den. Ja där någonstans fick det räcka. Vi undviker helst magont. Lite senare fick vi informera Jack & Novas farmor och farfar att de pepparkakor de skulle äta kunde vara med "en touch av Nova" med tanke på att hon halvt slickat på degen. Och ja, lussekatterna var väl lite mer utav Jacks grej. Så lussekatter med lite Jack & pepparkakor med aningen Nova, inget man dött av 😉 I början utav baket var det bara bantningar & att knåda men på slutet satt de ju bara och åt av degarna. Busiga barn med degiga magar helt enkelt!


Nu har vi ganska precis tagit kväll här hemma. Barnen sover sedan lite mer än en timme tillbaka, nattningen gick faktiskt över förväntan bra denna gången och nu ska vi slöa vid en film innan sängen väntar även för oss vuxna. Imorgon är en ny vecka med fullt ös. Som jag ser fram emot den! Ha en fin söndagkväll ✨😘

De supersöta förklädens inhandlade vi på IKEA idag för bara 29:-/st. Tips tips 💕

Gillar

Kommentarer

Filizdemirbek
Filizdemirbek,
Du tar sjukt bra bilder! Så söta barn 😍
nouw.com/filizdemirbek