En sammanfattning

Vips sa det och det var redan tisdag och en ny vecka har börjat. Vi har haft en så bra ledighet nu under påsk med allt av det goda!

Tänk att det varit mer eller mindre ledigt från och med fredag.
Nej för min del även torsdag då jag blev sjuk. Visserligen spenderades några timmar på jobbet på påskafton men jag kan verkligen inte klaga. Trots endel förkylningar, febriga nätter och dåligt med sömn så har vi haft en underbar påsk. Min pappa & syster Emma kom förbi. Vi lagade mat, spelade spel och de sov över. Även min andra syster Alicia kom hit några dagar och vi hade det så mysigt. Middag hos Christoffers föräldrar jag hunnits med och även påskmat hos oss. En tur till Ikea och även en massa lek. Det har inte gått någon nöd på oss dessa dagar. Bästa tänkbara!
Nu är det åter till vardagen men eftersom Nova varit febrig till och från under några dagar så spenderas denna dag hemma med Vabbande. Det känns verkligen som vi alla hunnit med att vara sjuka nu. Jag hade feber och är fortfarande snuvig. Jack var febrig innan det. Sen blev Nova febrig och Christoffer förkyld och det verkar hålla i sig. Vi får snart hoppas att det vänder och att vi är på banan igen 😊☀️

Här har ni en sammanfattning i bilder från våra lediga dagar 🌸

Har ni haft en bra påsk? 🐥🌸🍭🍬☀️

Gillar

Kommentarer