Efter mycket om och men...

Nu är det äntligen dags att ta tag i träningen igen. Senaste veckorna har jag bara varit så trött och sliten att det enda jag orkat med förutom jobb mer eller mindre varit att landa i soffan. Nu är det slut på det. Ett gymkort har införskaffats och det finns inte längre några ursäkter. Jag ska helt enkelt börja ta mig tiden att träna. Det är jag så värd! 💎 Och jag har kommit fram till det att, varför ska jag utsätta mig för det obehagliga och jobbiga? Det är ju någonstans därför jag undvikit gym. Jag menar. Tycker jag nu vissa maskiner känns jobbiga eller så för att jag inte kan dem. Skit i dem då. Jag kan ju lika gärna köra det jag gillar och det jag tycker är kul. Att komma iväg och röra på sig några dagar i veckan är ju oavsett tusen gånger bättre än att inte göra något. Och med lite bättre kost också så hoppas vi få lite resultat!

Jag antar att ni som hängt här inne ett tag minns att jag gick på Viktväktarna? Det är faktiskt tanken att göra igen. Jag älskar det! 💗

Första träningspasset är nu gjort och en dag på jobb väntar! Utbildning hela dagen. Inte nog med att jag ska bli bättre tränad, jag ska tydligen bli klokare också 😉 Måste tyda på en bra dag!

Gillar

Kommentarer

EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Önskar dig all lycka 😀
nouw.com/emmaafrida