Detta har jag väntat på!

Godkväll fina ni! 🌸

Nu får jag äntligen använda mig utav ordet jag längtat efter så länge! Som jag räknat ner till och som jag sett fram extremt mycket till.

SEMESTER

Dagen D är här. Barnen sover och jag har precis landat i soffan. Sista jobbdagen är gjord och semestern är nu officiellt påbörjad. Imorgon är det Christoffers tur att också få semester. Vi ser så fram emot ett fullspäckat schema och en njutbar semester. Sen ska vi självklart komma ihåg att bara landa, ta det lugnt, se på tv och unna oss lugna stunder också. Det kan behövas! Vi båda är alltid igång och har tusen bollar i luften så denna semester tror jag är viktig för oss båda. Kunna koppla bort jobb, schemaläggning, personal etc. Det kommer kännas konstigt att inte behöva "ha koll" på det vis som jobbet faktiskt innebär i mångt och mycket. Sen så kommer det nu istället vara andra saker att fokusera på och därför lär det väl gå bra ändå 😉 Men sjukt att faktiskt kunna vara ledig när man väl gått hem för dagen! Så brukar inte jobbet se ut.


Jag vill bara säga: välkommen semestern och hoppas du bjuder oss på fint väder och fantastiska dagar 🌸 Och hoppas ni följare oavsett om ni har semester nu eller ej njuter för fullt av sommaren 2017.

Gillar

Kommentarer