Cozy saturday

Gårdagen blev verkligen så bra! Hela familjen var en tur in till stan för lite shopping. Även om jag knappt ser att barnen blir större så inser man ju ändå att dem blir det. Eller så är det så att skor, stövlar och kläder krymper? Nja snarare är det nog barnen som växer ändå!

Så två par nya skor och stövlar fick det bli. Även trosor och kalsonger blev inhandlat igår då vi kämpar med att Jack & Nova ska sluta med blöjor. Känns ändå som det gick ännu ett steg i rätt riktning nu när de verkligen kan ha trosor med Vaina & kalsonger med Bamse på. Då blir det lixom roligare att gå på toan också.
För Nova har det varit mer naturligt att säga till när hon blir kissnödig men vissa gånger får vi såklart även påminna. För Jack däremot har det inte varit riktigt lika intressant och att få kissa i blöjan har väl varit en trygghet i sig. Även om vi såklart vill att de ska sluta med blöjorna åtminstone dagtid så känner jag ändå att jag inte vill tvinga dem, eller framförallt Jack om han inte vill. Alla är ju inte lika och för vissa tar det helt enkelt längre tid. Men nu är vi helt klart på rätt spår. Det går iallafall sakta men säkert framåt! 😍

Gårdagskvällen var något jag längtat efter! Jag och min goa vän Lov hade bestämt att hon skulle komma till oss. Efter en sommar med massa resande hit och dit, tusen planer etc så har inte tiden funnits där för att ses. Men nu äntligen blev det av. En härlig kväll med ost, kex & vin. En bättre lördagskväll helt enkelt 💗 Även barnen var såklart även med till en början och måste jag säga att det var riktigt kalas för deras del? Det kanske syns hur nöjda de blev!

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Nej så mysigt!
nouw.com/melan